Családi fotók készültek Szinetár Dóráékról

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
fotó család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és Makranczi Zalán negyedik házassági évfordulójukat egy különleges helyszínen ünnepelték, melyről fotók is készültek. 

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán házassági évfordulójukat különleges kirándulással ünnepelték, ahová velük tartott közös gyermekük is, Benjámin. Négy éve kötötték össze az életüket, és mindent megtesznek azért, hogy egyensúlyban maradjon a házasságuk. Ehhez pedig szükségesek az ilyen kiruccanások. Nagyon élvezik, hogy végre hármasban lehettek.

Házassági évfordulót ünnepeltek Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

„Benji annyira szórakoztató társaság, annyira édes, okos, boldog kisgyerek, hogy nem teher a vele való foglalkozás, hanem élvezetes dolog. Iszonyú jó humora van. Még nem sokat beszél, de a szóvicceinket már tökéletesen érti" – mesélte a Story Magazinnak Dóra, aki a jó házasságuk titkát is megosztotta. „Zalánnak végtelen türelme van, ami szerintem nem annyira jellemző a férfiakra, és nem csupán szeret, de nagyon jól ki is tudja fejezni a szeretetét" – árulta el a színésznő. Persze mindketten tesznek azért, hogy működjön a kapcsolatuk.

Mindketten megjártuk a hadak útját, mire összekerültünk.

Legyen gyermeked világrahozatala jó élmény - Így lesz háborítatlan a szülés!http://www.life.hu/csalad/20190820-legyen-gyermeked-vilagrahozatala-jo-elmeny-igy-lesz-haboritatlan-a-szules.htmlA filmekben tucatnyi alkalommal láttuk már, hogyan hozzák világra a sikítozó, verejtékes homlokú anyák a gyermekeiket. A valóság azonban máshogy fest. Mivel a szülés és a vajúdás még mindig tabu téma, az első gyermeküket váró édesanyák nem sokat tudnak erről a folyamatról, ezért sok nő félelemmel tekint a nem mindennapi megméretés elé. Azért, hogy eloszlassuk az alaptalan szorongásokat és aggodalmakat, összegyűjtöttünk néhány praktikát, amelyek segítségével könnyebbé és gyorsabbá teheted a szülést. CsaládOrigoApa lesz Quentin Tarantino: feleségével, Daniella Pickkel első gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20190822-apa-lesz-quentin-tarantino-felesegevel-daniella-pickkel-elso-gyermekuket-varjak.htmlQuentin Tarantino 56 évesen lesz apuka: az örömteli hírt meg is erősítették. Család--Férje képtelen volt kimondani, hogy „szeretlek”, ezért a feleség cselhez folyamodotthttp://www.life.hu/csalad/20190821-ferje-keptelen-volt-kimondani-hogy-szeretlek-ezert-a-feleseg-cselhez-folyamodott.htmlEgy nő igen kreatív módot talált arra, hogy a férje, aki nem a szavak embere, nonverbális módon ki tudja mutatni a szeretetét, ezt pedig meg is osztotta az internet népével. CsaládOrigoBe sem fejezte a gimnáziumot, most mégis 24 milliót keres napontahttp://www.life.hu/csalad/20190821-be-sem-fejezte-a-gimnaziumot-most-megis-24-milliot-keres-naponta.htmlA 16 éves Hannah Kathleen Hawkshaw a betegsége – a három éve tartó krónikus fáradtság – miatt függesztette fel iskolai tanulmányait, de később sem ült vissza az iskolapadba, helyette kiépített egy nemzetközi vállalkozást. CsaládPszichológus: az óvodai elszakadás trauma lehet a gyereknek és a szülőnek ishttp://www.life.hu/csalad/20190821-pszichologus-az-ovodai-elszakadas-trauma-lehet-a-gyereknek-es-a-szulonek-is.htmlAz óvodai elszakadás trauma lehet a gyereknek és a szülőnek is, ezért fontos a gyerekek érzelmi felkészítése az óvodára és az iskolakezdésre - közölte Csák Annamária gyermekpszichológus szerdán az M1 aktuális csatornán. CsaládThinkstock7 Disney gonosz, akik nem is annyira elvetemültek, mint elsőre hinnédhttp://www.life.hu/csalad/20190820-7-disney-gonosz-akik-nem-is-annyira-elvetemultek-mint-elsore-hinned.htmlA gyermekkorunkba némi sötétséget csempésző Disney mesék gonoszai, felnőtt fejjel már nem is tűnnek annyira megátalkodottnak, sőt. Az emberi hibákkal, rossz tulajdonságokkal felruházott anti-hősök döntései és cselekedetei mögött kézzelfogható, emberi vágyak, érzések sorakoznak. Sok esetben talán könnyebben is tudunk velük azonosulni, mint a hercegnőkkel és hercegekkel. Felnőttként újranézve ezeket a meséket Te is láthatod, hogy bizony nem ördögtől való a gonoszságuk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.