Alanis Morissette megmutatta, hogy szoptatja gyermekét - Fotó

fotó szoptatás Alanis Morissette
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alanis Morissette augusztusban adott életet harmadik gyermekének: most megmutatta, hogyan zajlanak náluk a reggelek. 

Alanis Morissette 45 évesen adott életet harmadik gyermekének, várandóssága alatt végig koncertezett. A terhesség pillanatait is szívesen megosztotta, ahogy tesz most a családi életük intimebb momentumaival. Legfrissebb posztjában például azt mutatta meg, hogyan szoptatja gyermekét az ágyban, miközben a nagyobb csemeték is körülötte vannak.

Gönczi Gábor elárulta, hogyan tudják megtartani a romantikát a kisfiuk mellett is: videóhttp://www.life.hu/csalad/20190919-gonczi-gabor-elarulta-hogyan-tudjak-megtartani-a-romantikat-a-kisfiuk-mellett-is-video.htmlGönczi Gábor elmesélte a Fem3Café műsorában, hogyan tudják a kisfiuk mellett is megtartani a romantikát, életben tartani a tüzet. CsaládOrigoTitkolja gyermeke nemét a brit pár: semlegesen akarják nevelnihttp://www.life.hu/csalad/20190919-titkolja-gyermeke-nemet-a-brit-par-semlegesen-akarjak-nevelni.htmlSemleges neműként akarja nevelni gyermekét a brit pár, ezért a családnak sem árulják el, hogy a kicsi fiú vagy lány. CsaládOrigoKiderült, milyen lehetett a szülés kétmillió évehttp://www.life.hu/csalad/20190919-kiderult-milyen-lehetett-a-szules-ketmillio-eve.htmlViszonylag könnyű lehetett a kétmillió éve élt emberelőd szülése egy amerikai kutatócsoport szerint, amely a csontmaradványok segítségével rekonstruálta a folyamatot. CsaládOrigoAlec Baldwin újra apa lesz: felesége az ötödik közöd gyermekükkel várandóshttp://www.life.hu/csalad/20190919-alec-baldwin-ujra-apa-lesz-felesege-az-otodik-kozod-gyermekukkel-varandos.htmlHilaria Baldwin, a 61 éves Alec Baldwin 35 éves felesége tegnap jelentette be, hogy újra várandós. Ötödik közös gyermeküket várják. Család--Tóth Gabi feszülős ruhában mutatta meg csodás kismama pocakját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190918-toth-gabi-feszulos-ruhaban-mutatta-meg-csodas-kismama-pocakjat-foto.htmlGyönyörű fotót posztolt magáról Tóth Gabi. Hatalmasra nőtt a pocakja. CsaládOrigoCristiano Ronaldo megnősül: élete szerelmét veszi elhttp://www.life.hu/csalad/20190918-cristiano-ronaldo-megnosul-elete-szerelmet-veszi-el.htmlHamarosan bekötik a világ egyik leghíresebb focistájának a fejét: Cristiano Ronaldo megnősül. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.