Életveszélyes eszközzel fiatalítja magát Angelina Jolie

veszély fiatalítás ránctalanítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mikrotűs terápiát sokan örömmel fogadták a szépségiparban. A technika állítólag varázsütésre fiatalossá teszi a bőrt, ezért nem meglepő, hogy a megjelenésre sokat adó hongkongiak körében óriási népszerűségre tett szert.



AFP
AFP


A szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy a kezelésnek nincs tudományos alapja, és az eszköz akár halált is okozhat. A fogyasztóvédelmi szakemberek szerint a szépségszalonokban nem tudják megfelelően sterilizálni a mikrotűs hengereket, ezért fennállhat annak a veszélye, hogy az egyik vendég HIV- vagy hepatitiszfertőzést kaphat a másiktól.

Philip Leung Kwong-hon, a szervezet kommunikációs szakembere a South China Morning Post napilapnak így nyilatkozott: "A kinézetünk miatt nem érdemes kockára tenni az életünket."

A kezelést kínáló szépségszalonok szerint azonban a figyelmeztetés miatt valószínűleg nem fog visszaesni a kereslet. Az eszköz gyártói azt állítják, hogy a dermaroller által okozott apró sebek stimulálják a kollagéntermelést és a természetes vérellátást, ami egészséges fényt és fiatalos megjelenést ad az arcbőrnek. A sztárvilágban Jennifer Aniston, Angelina Jolie és Brad Pitt is a kezelés rajongói közé tartozik.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.