Julia Roberts édesanyjának tüdőrákja van

Forrás: AFP/Getty Images/Christopher Polk -
édesanya Julia Roberts drog tüdőrák túladagolás féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár 79 éves mamájánál tüdőrákot diagnosztizáltak még novemberben, de csak most került nyilvánosságra. A színésznő nem sokkal ezelőtt a féltestvérét vesztette el, aki túllőtte magát.

Nincsenek könnyű napjai Julia Robertsnek. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, február elején drogtúladagolásban életét vesztette a színésznő féltestvére, Nancy Motes, aki anyukája második házasságából született. Most pedig kiderült, hogy édesanyja, Betty Lou Motes tüdőrákban szenved – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Egy novemberi rutinellenőrzés során találtak tumort Bettynél: már túl van egy műtéten, eltávolítottak egy kis darabot a tüdejéből és sugárkezelést kap. A híresség, akit Oscar-díjra jelöltek az Augusztus Oklahomában című filmben nyújtott alakításáért, igyekszik minél több időt gyengélkedő mamájával tölteni. Malibun lévő házába költöztette, hogy minél közelebb legyen hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.