Élete végéig béna marad a Szocsiban megsérült sportoló

téli olimpia rehabilitáció Marija Komisszarova sérülés bénulás síakrobatika Szocsi gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marija Komisszarova orosz síakrobata már nem fog teljesen felépülni, miután edzés közben eltört az egyik gerinccsigolyája a szocsi téli olimpián.

Ahogy a Life.hu is megírta, a 23 éves sportoló a női síakrobaták edzésén rosszul esett és eltört az egyik gerinccsigolyája. A szerencsétlenség után több órás operáción esett át, fémlappal rögzítették a gerincét. Az orosz szakszövetség szerdai állásfoglalása szerint a gerinccsatorna túlságosan megsérült ahhoz, hogy a lány teljesen meggyógyuljon, így valószínűleg járássegítő eszközökkel tud majd csak közlekedni – tudósít az Origo.hu.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Anton Denisov

A 23 éves síző deréktól lefelé semmit sem érez, de bizakodik a felépülésében. A Krasznaja Poljana-i kórházból közben Münchenbe szállították egy ilyen esetekre specializálódott klinikára, ahol újabb műtéten esett át, és ahol még tíz hétig zajlik majd a rehabilitációja.

Gerincét törte egy fiatal sportolónő Szocsibanhttp://www.life.hu/drlife/20140216-marija-komisszarova-oroszorszagi-siakrobata-a-treningen-rosszul-esett-es-eltorte-a-gerincet.htmlAz orosz hírügynökség jelentése szerint a 23 éves sportolót az esését követően azonnal kórházba szállították és megműtötték, írja az Origo.Dr. Life--Elhunyt Hacser Józsahttp://www.life.hu/news/20140305-hacser-jozsa-jaszai-mari-dijas-szineszno-elhunyt-a-blikk-ertesulese-szerint.htmlA Blikk információi szerint az Aase- és Jászai Mari-díjas színésznő holttestét kedden találták meg Balaton-parti házában.NewsMTI/Mihádák ZoltánKamera rögzíthette a kőbányai gyilkosságothttp://www.life.hu/news/20140305-a-hetfon-este-budapest-x-keruletben-tortent-gyilkossagot-amelyben-brutalisan-meggyilkoltak-egy-17.htmlBudapest X. kerületében hétfőn találták meg a fiatal Brigitta holttestét. A nyomozást segítheti egy térfigyelő kamera felvétele.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.