Rá sem ismerni Kathleen Turnerre

Forrás: NorthFoto -
kinézet színésznő öregedés ízületi gyulladás szexszimbólum Kathleen Turner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Kathleen Turner körülbelül fél évvel ezelőtt arról vallott, soha nem fog már úgy kinézni, ahogy régen, és ebbe a rajongóknak is ideje beletörődniük. A színésznő tényleg egyre rosszabbul néz ki...

Kathleen Turner a nyolcvanas években számított igazi szexszimbólumnak, amikor szerepet kapott A test melege című erotikus thrillerben. Karrierje töretlenül ívelt felfelé, egészen súlyos betegségéig: ízületi gyulladását a kilencvenes évek elején diagnosztizálták. A kezelések sajnos nemcsak karrierjén, hanem külsején is nyomot hagytak.

Forrás: NorthFoto

A legutóbbi fotók tanúsága szerint az 59 éves színésznő elképesztő gyorsan öregszik, szinte rá sem ismerni. Sokáig azt gondolták, hogy alkohol- vagy drogfüggő, ezért püffedt fel ennyire az arca, ám őt - saját bevallása szerint - nem érdeklik a pletykák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.