Bajor Imre jobban van, már viccelődik is a kórházban

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv -
agydaganat Bajor Imre viccelődés kórház gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár továbbra is súlyos az állapota a kórházban fekvő Bajor Imrének, a humor azonban átsegíti a nehéz perceken a színészt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bajor Imrét, aki eddig az alternatív kezelésekben bízott, a hétvégén kórházba szállították kiszáradás veszélye miatt. Az agydaganattal küzdő színész jelenleg infúziókat kap, de ha minden a legjobban alakul, akkor néhány napon belül talán már haza is térhet a fülei otthonába – írja a Blikk.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

„Az infúzióknak és a gondos orvosi kezelésnek köszönhetően mostanra teljesen megszűnt a kiszáradás veszélye. Hamarosan még vért is kap, és ha minden jól alakul, akkor két-három nap múlva hazaengedik" – mondta bizakodva a lapnak dr. Vargha Zoltán, a színész felépülését segítő természetes gyógymódokat alkalmazó szakember.

„Először kicsit megijedtünk a feleségével, Ildivel. Attól féltünk, hogy tüdőgyulladása van, de szerencsére nem az volt. A kórházban leszívták a mellhártyáján lévő folyadékot, azóta megszűnt a légszomj, ami gyötörte. Egyébként nincs rossz kedve Imrének, folyékonyan beszél, és vasárnap már evett is egy kicsit, levest és főzeléket, és viccelődött a kezelőivel. De szüksége is van arra, hogy nagyon pozitívan álljon a dolgokhoz, mert nagyon nehéz napok, hetek várnak rá" – mondta Vargha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.