Ingyenes, interaktív Facebook-oldal indul rákbetegeknek

Forrás: Thinkstock -
konzultáció Interaktív Facebook rákbeteg onkológus chat rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány RÁK S.O.S. néven a Facebookon ingyenes, interaktív, orvosilag reagálható, konzultációs lehetőséget biztosít a daganatos betegeknek.

A "Rettegés helyett" szlogennel indult, chateléssel végezhető Sürgősségi Onkológiai, online Segélyvonal abban segíti a betegeket, illetve a hozzátartozókat, hogy ne otthoni "guglizással" próbálják megfejteni az orvostól kapott, részben latin nyelvű papírokat, onkológiai és egyéb dokumentumokat, hanem azok beszkennelésével és csatolásával az Alapítvány szakmai vezetője, dr. Borbényi Erika onkológussal chaten megbeszélve fejtsék meg azokat.

Forrás: Thinkstock

Ezzel a módszerrel egy, a 21. század kommunikációjához illeszkedő, gyors, meglehetősen pontos, szinte személyes konzultációval felérő segítségnyújtást adnak a rettegő betegnek – írja az Országos Sajtószolgálat.

További információt az alapítvány honlapján találsz.

Paradicsommal a rák ellen? Igen! Kattints IDE és tudd meg, hogyan segíthet ez a piros zöldség!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.