Élő adásban jelentette be a műsorvezető, hogy pár hónap múlva meghal

bejelentés agydaganat halál műsorvezető tumor tévécsatorna élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dave Benton, az amerikai WCIA-TV csatorna műsorában mondta el, hogy kiújult daganata miatt mindössze 4-6 hónapot jósoltak neki orvosai.

Élő adásban, őszintén vallott betegségéről az amerikai WCIA-TV csatorna műsorvezetője, Dave Benton, akinek kiújult agydaganatán, mint kiderült, nem tudnak már segíteni orvosai. Íme, a szívszorító videó:

Az 51 éves, kétgyermekes férfi elmondta, a tumor már túl nagy ahhoz, hogy a sugárkezelés vagy a műtét segíthessen rajta. Orvosai mindössze néhány hónapot jósolnak neki – ezt is csak úgy, ha közben kemoterápián és antitestkezeléseken vesz részt.

A nő, aki élő adásban vallotta be mellrákját

Nem Dave Benton az egyedüli, aki élő adásban jelentette be súlyos betegségét. Korábban az ABC reggeli műsorának televíziós újságírója, Joan Lunden jelentette be, hogy mellrákos – a teljes cikket IDE kattintva olvashatod el.

Ingyenes, interaktív Facebook-oldal indul rákbetegeknekhttp://www.life.hu/drlife/20140916-a-rakbetegeknek-indult-egy-ingyenes-interaktiv-facebook-oldal-ahol-onkologussal-chatelhetsz.htmlA rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány RÁK S.O.S. néven a Facebookon ingyenes, interaktív, orvosilag reagálható, konzultációs lehetőséget biztosít a daganatos betegeknek.Dr. Life--Az egész államon áttolná az óriásherét a rákból felépült férfihttp://www.life.hu/drlife/20140914-thomas-cantley-a-rak-ellen-tuntetve-az-egesz-allamon-attolna-az-oriasheret.htmlA 31 éves Thomas Cantley-nál 2009-ben diagnosztizáltak hererákot, de a korai felismerésnek köszönhetően mára már tünetmentes. Hogy férfitársai figyelmét is felhívja a gyilkos kórra, nem mindennapi megoldást talált ki.Dr. LifeOrigoÚj módszer az agydaganat kezelésébenhttp://www.life.hu/drlife/20140823-aranyszemcsekkel-juttatnak-gyogyszert-a-rakos-sejtekbe-amelyek-elpusztitjak-a-beteg-reszeket.htmlMiniatűr méretű aranyrészecskék segítségével közvetlenül a daganatos sejtekhez sikerült eljuttatni a gyógyszereket. Ezzel új fejezet nyílhat egyes agydaganattípusok kezelésében.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.