Szívszorító: rákbetegeknek adta haját a 8 éves kisfiú

Forrás:BoredPanda -
paróka bántás kisfiú hajnövesztés haj rákbeteg szívszorító cikizés felajánlás alapítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 6 éves Christian McPhilamy igazi példakép lehet mindenki számára.

2 és fél évvel ezelőtt az akkor 6 éves Christian McPhilamy elhatározta, hogy megnöveszti a haját. Nem foglalkozott azzal, hogy iskolatársai cikizték, vagy hogy sokan lánynak nézték.

Forrás:BoredPanda

A floridai kisfiúnak egyetlen cél lebegett a szeme előtt: 25 centiméteres haját rákbetegnek fogja adományozni, hogy parókát készíthessen nekik belőle.

A most 8 éves Christian, akit egy tévében látott reklám motivált döntésében, végül 4 copfnyi hajat ajánlott fel a Children With Hair Loss nevű alapítványnak.

Gombák, szemölcsök, bacik? A védekezés nem csak az ágyban, a vízben is fontoshttp://www.life.hu/drlife/20150601-fontos-vedekezni-a-gombak-szemolcsok-es-bakteriumok-ellen-igy-ovd-a-borod-a-strandszezon-idejen.htmlNyáron mindenki szívesen tölti az idejét a vízparton, legyen szó strandolásról, tengerparti nyaralásról, vagy éppen egy balatoni csobbanásról. A természetes és mesterséges vizek közelében azonban sok kórokozó és baktérium leselkedik a strandolókra, így neked is érdemes betartanod pár tanácsot és szabályt, hogy a nyaralás minden percét kiélvezhesd.Dr. LifeThinkstockLekapcsolják a gépekről Bobbi Kristina Brownt?http://www.life.hu/drlife/20150603-bobbi-kristina-brownt-lekapcsoljak-az-eletben-tarto-gepekrol-megszolalt-a-csalad-szovivoje.htmlBár a legutóbbi fejlemények szerint úgy tűnt, javult Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota, a friss hírek már arról szólnak, édesapja lekapcsolná Bobbi Kristinát az őt életben tartó gépekről. A család szóvivője megszólalt.Dr. Life--Fél fülére megsüketült a hazai műsorvezetőhttp://www.life.hu/drlife/20150602-tilinger-attila-musorvezeto-fel-fulere-megsuketult.htmlTilinger Attila, műsorvezető és énekes egy betegség szövődményeként fél fülére megsüketült. Dr. Life--10 tévhit, amivel a kisgyermekes édesanyák áltatják magukathttp://www.life.hu/drlife/20150603-rotavirus-tevhitek-es-tenyek-a-sulyos-gyerekbetegsegrol.htmlMáig számos tévhit él a Magyarországon a rotavírus-fertőzésekkel kapcsolatban. Pedig kisgyermekkorban, a lázzal, hányással, hasmenéssel járó betegség rendkívül gyorsan kiszáradáshoz és akár életveszélyes állapothoz vezethet.Dr. LifeThinkstockA születések, a halálozások és a januári esküvők száma nőtthttp://www.life.hu/drlife/20150602-a-szuletesek-a-halalozasok-es-a-januari-eskuvok-szama-nott-2015-elso-negyedeveben.htmlSok-sok kisbaba, de jóval több dráma, drasztikus adatok, élve születés és természetes fogyás. Aki eddig nem találta volna ki, a KSH 2015-ös, januári-márciusi időszakára vonatkozó gyorsjelentésének eredményeiből szemezgettünk.Dr. LifeThinkstockA szoptatás csökkenti a gyermekkori leukémia kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20150602-a-szoptatas-csokkenti-a-gyermekkorban-kialakult-leukemia-kockazatat.htmlA fehérvérűség az egyik leggyakoribb rosszindulatú rákos megbetegedés gyermekkorban. Izraeli kutatók szerint a szoptatás lehet a megelőzés kulcsa.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.