Komoly műtét vár Puzsér Róbertre

műtét Puzsér Róbert szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy autóról felverődött fémszilánk pattant a Szelfi szereplőjének szemébe. 

"Iszonyatosan elkezdett égni, fájni, szúrni. Olyan érzés volt, mintha a szemem és szemhéjam között lenne valami, ami vágja a szemgolyómat, de nem tudtam kiszedni, és egy idő után már alig bírtam nyitva tartani a szemem" - mesélte a Szelfiben Puzsér Róbert. A kritikus orvoshoz fordult, aki azt javasolta, feltétlenül távolíttassa el a szilánkot, még akkor is, ha a műtét nem veszélytelen.

Forrás: RTL

"A doktornő azt mondta, hogy egy tűvel leválasztja a szaruhártyámat , de én nagyon félek ettől. A szemem világáról van szó..." - mondta el Puzsér Róbert.

Még mindig az intenzív osztályon van a békéscsabai színésznő - A kezével és a szemével már kommunikál http://www.life.hu/drlife/20150618-meg-mindig-az-intenziv-osztalyon-van-a-bekescsabai-szineszno-kara-tunde.htmlAhogy megírtuk, felébredt a kómából a két hete színpadon újraélesztett színésznő, Kara Tünde. Dr. Life--Kórházba kerül Kelly Osbournehttp://www.life.hu/drlife/20150616-korhazba-kerul-kelly-osbourne.htmlA híresség hivatalos Facebook-oldalán számolt be az esetről. Dr. Life--Életmentő műtét vár a magyar hírességre - Megírta a végrendeletéthttp://www.life.hu/drlife/20150615-eletmento-mutet-var-a-magyar-hiressegre-terry-blackre-pacemakert-kap.htmlAkár bele is halhat a beavatkozásba Terry Black. A súlyos beteg előadóművész bízik benne, hogy az orvosok megmentik az életét.Dr. Life--Rózsaszínbe borult a Lánchídhttp://www.life.hu/drlife/20150606-a-mellrakellenes-seta-resztvevoi-rozsaszin-lufikkal-gyulekeztek-fovarosi-szechenyi-istvan-teren.htmlA mellrákellenes séta résztvevői rózsaszín lufikkal gyülekeztek fővárosi Széchenyi István téren szombaton. A szervezők a mellrák megelőzésének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.Dr. Life--Nagy Alexandra felvállalta: pszichológushoz járhttp://www.life.hu/drlife/20150606-nagy-alexandra-a-baratok-kozt-szereploje-felvallalta-pszichologushoz-jar.htmlA Barátok közt Fekete Aliza úgy gondolja, akinek - akárcsak neki - nincsenek konkrét problémái, azoknak az életét is könnyebbé tehetné egy pszichológus. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huCzeizel Endre: "Több kemoterápiát nem bírok ki"http://www.life.hu/drlife/20150527-czeizel-endre-orvos-genetikus-nem-kap-tobb-kemoterapiat.htmlEgy hónap kórházban töltött idő és kemoterápia után visszatér dolgozni Czeizel Endre. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.