Pacemakert kapott Terry Black

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black szívbetegség rák (betegség) transzneműség pacemaker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A transzvesztita előadó évek óta súlyos betegségekkel küzd, állítja: csupán gyermekei tartják benne a lelket. 

A rákbetegséggel küzdő Terry Black nemrég egy pacemaker-beültetésen is átesett - írja a Kiskegyed nyimán a Blikk. "A lehetőségekhez képest jól vagyok, és továbbra is kitartóan küzdök. Danika és Fannika azt érdemlik, hogy felnőjenek addigra, amikor én már nem leszek. A gyerekeimnek még szükségük van rám!" - mondta el Terry, akit februárba ugyancsak a szívével műtöttek: hátsófali infarktusa volt.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Terry egyébként már többször beszélt arról, hogy a végrendeletét is megírta. "Mindenre felkészültem. Van végrendeletem, és hangfelvételre mondtam a halotti beszédemet is. Pontos elképzeléseim vannak a búcsúztatásomról, ha mégis úgy alakulna. Az urnám mellett például egy üres, piros párna lesz, amin a nem létező kitüntetéseimet láthatják majd" - mondta néhány hónapja.

A túl sok zajtól is romlik az egészségünkhttp://www.life.hu/drlife/20150813-nem-csak-az-alkohol-de-a-sok-zaj-is-megolhet.htmlEgy újabb brit kutatás került a nyilvánosság elé: a rendszertelen étkezés, a mozgásszegény életmód és a káros szenvedélyek mellett a túlzott zaj is rombolhatja egészségünket!Dr. LifeThinkstockEgy kutatásból kiderült, hogy milyen nőkre buknak a férfiak!http://www.life.hu/drlife/20150806-gyumolcs-zoldseg-vonzalom-ragyogas.htmlÚgy tűnik, a sok szépségápoló termék helyett már jóval egyszerűbb módszerrel is képes egy nő hódítani: ha sok zöldséget és gyümölcsöt eszik! Az erről szóló kutatás során másra is fény derült.Dr. LifeThinkstockRákkal küzd Jimmy Carterhttp://www.life.hu/drlife/20150814-rakkal-kuzd-jimmy-carter-volt-amerikai-elnok.htmlA volt amerikai elnök szerdán közölte, hogy rákja van, amely a májáról átterjedt szervezetének más részeire is. Augusztus elején műtötték, orvosai bíznak a felépülésébe - írja az Origo.hu.Dr. Life--Val Kilmer súlyos beteg: gégerákkal műthették a színészthttp://www.life.hu/drlife/20150814-val-kilmer-sulyos-beteg-lapinformaciok-szerint-gegerakkal-mutottek.htmlA Batman sztárja állítja, hogy jól van. Dr. Life--A zene segít a műtétek utáni felépülésben és csökkenti a fájdalmathttp://www.life.hu/drlife/20150814-a-zene-segit-a-mutetek-utani-felepulesben-es-csokkenti-a-fajdalmat.htmlA zene segít a műtétek utáni felépülésben és csökkenti a fájdalmat - mutatták ki brit tudósok.Dr. Life--Egzotikus útra mész? Ezekre jó, ha felkészülsz!http://www.life.hu/drlife/20150809-egzotikus-utak-betegsegei-es-vedooltasok.htmlVégre elindulsz álmaid útjára. A bőröndöd bepakolva, legalább húsz strandszettet és városnéző ruhát csomagoltál el, és a kedvenc naptejedet is elraktad. Repülőjegy kinyomtatva, útlevél megújítva, indulhatsz is. Biztos vagy benne? Nem feledkeztél meg a védőoltásokról?Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.