"Két játékost folyamatosan összekevertem" - Gundel-Takács Gábor cikis pillanatáról mesélt

Fotó: RáczTomi/napidoktor.hu -
vizsgálat Gundel Takács Gábor szemüveg napidoktor Barabás Éva látás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két népszerű műsorvezető, Barabás Évi és Gundel-Takács Gábor ellátogattak egy szemészhez, hogy kiderüljön, mennyit romlott a szemük az elmúlt időszakban. A hírességek egy kis bolondozással is oldották a feszültséget: speciális szemüveg segítségével ellenőrizték egymás látását.

Barabás Évi és Gundel-Takács Gábor mindketten egészségtudatosan élnek és odafigyelnek arra is, hogy minden évben részt vegyenek a szemészeti szűrésen. Ennek ellenére feszülten érkeztek a vizsgálatra, ám az aggodalmukat sikerült egy kis viccelődéssel legyőzniük: kipróbálhatták a szakorvos speciális vizsgálószemüvegét. A műsorvezetők végül beültek a vizsgálószékbe és válaszoltak Dr. Nagymihály Attila szemész főorvos kérdéseire, aki a látásromlásukról kérdezte őket.

Fotó: RáczTomi/napidoktor.hu

Gundel-Takács Gábor azonban már sokkal régóta éli a szemüvegesek mindennapjait. – „Körülbelül húsz éve történt, hogy egy közvetítés alkalmával két játékost folyamatosan összekevertem. Kiderült, hogy mindezt a látásromlás okozta. Állandóan szemüveget kell viselnem azóta, amely segít a távol- és a közellátásban is. Rendszeresen járok ellenőriztetni szemeimet, mivel az életem az olvasáshoz és a tévénézéshez köt” – számolt be a műsorvezető, akinek az évek alatt szerencsére csak egy kicsit romlott a szeme. Barabás Évának a szeme akár egy vadászpilótáé. Akkor miért van szüksége szemüvegre? A Napidoktor.hu cikkéből kiderül.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.