Dögös titkárnőszemüveg segíti Heidi Klum látását

Forrás: Instagram/heidiklum -
modell szemüveg látás Heidi Klum Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum, aki legutóbb iszonyúan kiakadt a fehérneműjében pózoló modelleken, szemüveges lett. Ahelyett azonban, hogy hiúságból rejtegetné, úgy döntött, kiposztolja az Instagramra.

A modell igencsak sok mindent megoszt rajongóival a közösségi oldalán. Korábban például egy fotózáson járt, ahol drasztikusan átalakították a külsejét. Akkor egy előtte-utána fotón meg is örökítette a hihetetlen változást, most pedig szemüvegben szelfizett:

Forrás: Instagram/heidiklum

Az nem kérdés, hogy a model még így is nagyon dögös, amellett azonban nem mehetünk el szó nélkül, hogy miért vág Victoria Beckham arcot? Mármint miért tartja úgy a száját, ahogyan Beckhamné szokta?

Ők a legsikeresebb német csajok:

Ha a leghíresebb és a legbefolyásosabb német nőket keressünk az agyunkban, rögtön Angela Merkel neve ugrik be. Érdemes azonban körülnézni, kik hagytak még mély nyomot bennünk az évek során. Íme, a Life.hu kedvencei!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.