Szívbetegséggel küzd Ellie Goulding

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
szívbetegség orvos Ellie Goulding énekesnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű szőke énekesnő nem veszi komolyan az orvosai utasításait, és továbbra is pörgős hétköznapokat él, bár többek szerint már az életével játszik. 

Ellie Goulding slágereit milliók imádják világszerte, és a koncertjei minden alkalommal telt házasak. Tavaly szívproblémát diagnosztizáltak nála, amivel mostanáig nem is foglalkozott. A hírek szerint azonban az utóbbi hónapokban az állapota sokat romlott, és már a testedzésről is le kellett mondania - írja a Daily Star.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

"Kiderült, hogy szívproblémával küzdök, mely sokszor a turnéim alatt is gondot okoz. Bár nem vagyok rosszul, de elérkezettnek érzem az időt, hogy jobban kivizsgáltassam magam, mert nem akarok az életemmel játszani" - idézte az énekesnőt a lap.

Az orvosok már a konditerem látogatását is megtiltották neki, és a menedzsmentje felszólította, hogy mielőbb menjen vissza Angliába, és vizsgáltassa ki magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.