Egy bevásárlás közben átadott üzenet mentette meg az anorexiás lány életét

súly élet bevásárlás lány üzenet átadás anorexia bolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Wyatt mindössze 38 kilót nyomott, amikor egy ismeretlen egy papírt csúsztatott a lány kezébe. Anna élete ekkortól örökké megváltozott.

Már úgy tűnt, legyőzi az anorexia az akkor 38 kilóra fogyott Anna Wyattet, amikor a brit lány bevásárlás után egy papírfecnit kapott egy ismeretlentől. Mint kiderült, a lány, akitől az üzenetet kapta, a blogja címét firkantotta le Annának, így akart segíteni rajta.

Anna és a blogger lány, Ella Crouch Forrás: Facebook/Anna Wyatt, Ella Crouch
Meglepő! Étkezési zavarral küzdött a népszerű kajabloggerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140716-etkezesi-zavarral-kuzdott-a-nepszeru-kajablogger-jordan-younger.htmlSzigorú étrendje tette beteggé Jordan Youngert, aki a Blonde Vegan néven vezette népszerű blogját.Ez Zsír!OrigoAnorexiás volt, majd meghízott, végül 40 kilót dobott le egy fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20151212-anorexias-volt-ma-mar-tobb-millio-embernek-segit-egy-fiatal-lany-majdnem-meghalt.htmlA most 19 éves éves Elle Lietzow olyan súlyos étkezési zavarokkal küzdött, hogy évekig ingadozott a testsúlya. Ma már boldog, de még mindig nagyon megválogatja, hogy mit eszik. Dr. LifeOrigoKalóriák fogságában - étkezési szokások, amiket még ma felejts el!http://www.life.hu/tudatoseletteszt/20150108-3-mozgasforma-amit-mindenkepp-probalj-ki-2015-ben.htmlAhhoz, hogy életmódot válts, fel kell hagynod az egészségtelen étkezési szokásaiddal is - és itt nem csak a gyorséttermekre és a chipsekre gondolunk. A sikertelen diéták után vagy a fogyókúra felgyorsítása érdekében sokan fordulnak olyan módszerekhez, amelyek egészségtelenek, és ezek hosszú távon nem is válnak be. Íme, néhány étkezési szokás, melyektől jobb, ha mielőbb megszabadulsz! Tudatos élet teszt--Victoria Beckham újra anorexiás? Megdöbbentő fotóhttp://www.life.hu/drlife/20151209-victoria-beckham-david-beckham-felesege-lehet-hogy-ujra-anorexias-mert-csontsovanyra-fogyott.htmlA világsztárról készült fotósorozaton jól látszik, hogy csont és bőr. A divattervező ijesztően néz ki. Dr. LifeNorthfotoNagy a baj: Angelina Jolie étkezési zavarral, Brad Pitt pedig alkoholproblémákkal küzdhttp://www.life.hu/csalad/20150722-brad-pitt-teljesen-osszeomlott.htmlÚgy tűnik, hatalmas vihar van készülőben a Jolie-Pitt házaspár körül. Brad Pitt borzalmasan maga alatt van.Család--Korábban anorexiával küzdött, most sikeres plus-size modell Danielle Bravermanhttp://www.life.hu/drlife/20151125-danielle-braverman-modell-anorexiaval-kuzdott-most-sikeres-es-boldog-plus-size-modell.htmlEgy modellügynökség keresetlen beszólása miatt éveken át küzdött étkezési zavarral Danielle Braverman, akiért ma már kerekded idomaival együtt is kapkodnak a nevesebbnél nevesebb ruhamárkák. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.