Meglepő kezdeményezés! Randi mellett szerveiket is felajánlhatnak a tinderezők

Forrás: Thinkstock -
adomány Tinder donor szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tinder brit felhasználói két héten át nem csak egy randit ajánlhatnak fel, hanem akár egy életmentő szervet is. Így segít a randiapp az egészségügyi szolgálat kampányát népszerűsíteni - írja az Origo.

Nem csak magányos éjszakákat, de emberi szerveket is felajánlhatnak a brit tinderezők. A randiapp a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) kampányába társult be, hogy segítsen népszerűsíteni a szervadományozást a fiatalok körében.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az elkövetkező két hétben azok, akik jobbra húzzák, és lájkolják egy felhasználó profilját, utána három brit hírességről mintázott, előkészített adatlappal találkozhatnak. Amennyiben őket is szimpatikusnak találja a felhasználó, egy üzenetet, és linket kap az NHS szervdonor névjegyzékéhez, hogy ott regisztrálhasson.

Nagy-Britanniában jelenleg hétezren várakoznak donorra. Az elmúlt évtizedben majdnem ennyien, több mint hatezren haltak meg várakozás közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.