Viccből ragasztottak a vécéhez egy 4 éves kislányt

Forrás: Thinkstock -
vécé kislány sérülés gyorsétterem ragasztó vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség egyelőre keresi azt a két 16 és 18 év körüli brit lányt, akik szilveszter napján hozzáragasztották egy nagy-britanniai gyorsétterem vécéülőkéjéhez a 4 éves Kaya Langmead-et.

Kaya Landmead egy ebédre tért be édesanyjával, Nicole-lal egy nagy-britanniai McDonald'sba, amikor megkérte anyukját, hogy hadd mehessen ki egyedül a mosdóba, akárcsak a nagylányok teszik. Az ezután történt borzalomra azonban egyikük sem számított.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A gyorsétterem mosdójának vécéülőkéjét a brit rendőrség közleménye szerint feltehetően két tinédzserkorú lány kente be pillanatragasztóval, akik a 4 éves kislány előtt járhattak a mellékhelységben - írja a BBC. Kayának lejött a bőre a lábáról, a fenekéről és a kézfejéről, mire sikerült kiszabadulnia a ragasztős ülőkéről. Sérülései nagy része már begyógyult, édesanyja szerint azonban nagyon megviselték a történtek, és sokszor elsírja magát.

Nicole azonnal szólt a gyorsétterem dolgozóinak, akik értesítették a rendőrséget. Ismeretlen tettesek ellen indult nyomozás, jelenleg még keresik a két 16 és 18 évesnek tippelt elkövetőket.

Pataky Attilának szívgyógyszert kell szedniehttp://www.life.hu/drlife/20160102-pataky-attilanak-szivgyogyszert-kell-szednie.htmlSúlyos állapotban került kórházba karácsonykor Pataky Attila. Az énekes már jobban van, otthon lábadozik. Rengeteg vért vesztett, ezért a szívével is problémák adódtak.Dr. LifeOrigoAngelina Jolie úgy néz ki, mint egy múmiahttp://www.life.hu/drlife/20160105-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-ugy-nez-ki-mint-egy-mumia.htmlKiálló csontok és karikás szemek - valami nagyon nem stimmel a népszerű színésznő-rendező és ENSZ-különmegbízottja körül. Dr. Life--Fogyasztószertől esett kómába egy férfihttp://www.life.hu/drlife/20160104-fogyasztoszertol-esett-komaba-egy-ferfi-mert-tuladagolta-a-csodaszert.htmlLewis Brown hatalmas hibát követett el, ugyanis túladagolta a fogyasztószert, és ez majdnem az életébe került. Dr. Life--Meglepő! A magyar egyetemisták kövérebbek, mint hittükhttp://www.life.hu/drlife/20151230-felmeres-keszult-a-magyar-egyetemistakrol-koverebbek-mint-gondoltuk.htmlSúlyproblémákkal küzd a magyar egyetemisták jelentős része - derült ki a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) felméréséből. Dr. LifeThinkstockNapi egy orgazmus csökkenti a prosztatarák kialakulásának esélyét?http://www.life.hu/drlife/20160104-atlag-napi-egy-orgazmust-csokkentheti-a-ferfiaknal-a-prosztatarak-kialakulasanak-eselyet.htmlSok érv szól a rendszeres lepedőgyűrögetés mellett, ám a Harvard kutatóorvosai most még egyet találtak: átlagosan napi egy orgazmus állítólag 20%-kal csökkenti a prosztatarák kialakulásának esélyét. Dr. Life--Még egy ok, amiért nem kellene sokat ülnünk!http://www.life.hu/drlife/20151231-szivbetegeknek-is-art-az-ulo-eletmod-nem-csak-az-egeszsegeseknek.htmlHa a szívbeteg páciensek sok időt töltenek el üldögéléssel, például tévénézéssel, számítógépezéssel, még akkor is rosszabbodnak a kardiológiai értékeik, ha egyébként szoktak edzeni – állítják egy friss kutatásban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.