Izzy Weall végtagok nélkül is megállja a helyét az élsportban

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Derby Telegraph / Swns.Com -
műtét agyhártyagyulladás végtag amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izzy Weall végtagjait egy agyhártyagyulladás miatt amputálni kellett, még 2010-ben. A lány most 12 éves, és nemrég megnyert egy nemzetközi ugrószőnyeg versenyt.

Izzy Weall-nek 2010-ben kellett amputálni a végtagjait, szülei szerint csak egy hajszál választotta el attól, hogy belehaljon az agyhártyagyulladásba. Most kenguruként ugrál a trambulinon, versenyeket nyer, és technikájával lenyűgözi a bírókat.

Izzy még most is emlékszik a napra, amikor elindult az iskolába, majd hirtelen rátört a rosszullét.

Szívrohamot kapott.

Szerencsére túlélte, de a végtagok amputációja elkerülhetetlen volt. A kis beteg 8 héttel a műtét után egy tolószékben hagyta el a kórházat, később pedig műlábakat kapott. Ismét megtanult járni, és rendszeresen indul a testi fogyatékossággal élőknek szóló versenyeken.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Derby Telegraph / Swns.Com

"Nem ülhetsz és agyalhatsz azon, hogy mi van, ha nem sikerül, mi van ha sikerül..Menj, és próbáld ki!" - mondja Izzy.

Már levegőt sem kapsz az allergiád miatt? – Alternatív immunerősítő tippekhttp://www.life.hu/drlife/20160419-alternativ-allergiauzo-tippek-modszerek-immunerosites-gyogyszer-nelkul.htmlA tavasz közeledtével amennyire feldobódunk a napsütéstől, annyira csüggedünk vagy könnyezzük meg az allergiaszezont. Amikor már unjuk a sok – igazából nem is ható gyógyszert – mit tehetünk? Fellélgezhetsz! A Life.hu alternatív allergiaűző módszereket gyűjtött össze. Dr. Life--Aludjunk eleget – Különben baj lesz!http://www.life.hu/drlife/20160420-alvas-modszerek-kutatas-fontos-odafigyelnunk-a-kipihentsegre.htmlArianna Huffington rendszeresen vezeti blogját, melyben legutóbb az alvással kapcsolatos gondolatait osztotta meg olvasóival, vagyis azzal a tevékenységgel, amely a történelem kezdete óta máig alapvető szükséglete az embernek. Dr. Life--Kórházba kellett szállítani Joe Manganiellót http://www.life.hu/drlife/20160419-joe-manganiello-szineszt-korhazba-szallitottak-vakbelgyulladas-miatt.htmlA True Blood és a Magic Mike sármos színészét a hírek szerint súlyos állapotban szállították kórházba, ahol megműtötték. Dr. Life--Megdöbbentő fotók! Bőrrákos betegek sebeivel hívják fel a figyelmet az óvatosságrahttp://www.life.hu/drlife/20160420-borrakos-betegek-ezert-hasznalj-napvedo-kremet-durva-fotok-egy-orvostol.htmlJön a nyár és vele együtt az erős napsugárzás. A következő hónapokban rettentően fontos, hogy te is odafigyelj a megfelelő védelemre, főleg a bőrödön. Ha nem akarsz ezeknek az embereknek a sorsára jutni, használj fényvédő krémet! Dr. Life--"Ez egy fantasztikus csemege odabent" - Így gyógyszerezték a börtönben Lajcsithttp://www.life.hu/drlife/20160419-lagzi-lajcsinak-galambos-lajosnak-remalmai-voltak-a-bortonben-a-belediktalt-nyugtatok-miatt.htmlÚgy tudni, Lagzi Lajcsi elzárása alatt igen erős nyugtatókat kapott a börtönben. Elfújom az igazságot című könyvében arról ír, hogy kényszerűségből szedte be ezeket a tablettákat. Dr. LifeOrigoFehérneműben alszol? Bajod lehet belőle!http://www.life.hu/drlife/20160418-a-fehernemuben-alvas-kulonbozo-betegsegeket-okozhat-tippek-a-megelozesert.htmlLehet, hogy nem tudtad, de nagyon egészségtelennek számít, ha műszálas, szintetikus anyagokból készült alsóneműt húzol éjszakára. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.