Bármelyik pillanatban meghalhat a ritka betegséggel küzdő nő

Forrás: Northfoto -
rendellenesség betegség halál műtét véna megbetegedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Hiles minden percben veszélyben van. Az édesanya reméli, hogy a hamarosan esedékes műtétje után végre ő is normális életet élhet.

"Nem akarok tökéletesen kinézni, csak normális akarok lenni" - mondja Jennifer Hiles, akinek arcát hatalmas duzzanatok borítják egy ritka megbetegedés miatt.

Forrás: Northfoto

A Dél-Dakotában élő édesanya arteriovénás malformatióban szenved, amelynek következtében bármelyik percben meghalhat. Jennifert, aki már többször volt életveszélyben állapota miatt, a hírek szerint hamarosan megműtik, reményei szerint pedig nemsokára normális életet élhet.

Hogy mit csinált a vaginájával Kim Kardashian?http://www.life.hu/drlife/20160414-kim-kardashian-valosagshow-sztar-vagina-lezereztette-magat.htmlA hírek szerint nem csupán a valóságshow-sztárt, hanem az egész családjának női tagjait egyetlen dolog tartja izgalomban: a vagina lézer. Dr. Life--5 éven át folyamatosan menstruált egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160420-chloe-christos-ausztral-no-5-even-at-folyamatosan-menstrualt.htmlA 27 éves Chloe Christos saját bevallása szerint tudta, hogy nem normális, ami a testével történik, ám túlságosan szégyellte ahhoz, hogy beszéljen róla. Dr. LifeOrigoTetőtől talpig fásliba tekerve él egy kisfiú súlyos bőrbetegsége miatthttp://www.life.hu/drlife/20160412-egy-kisfiu-tetotol-talpig-fasliba-tekerbe-el-ritka-es-sulyos-borbetegsege-miatt.htmlEgy Londonban élő, kétéves kisfiút édesanyja kénytelen minden nap tetőtől talpig fásliba tekerni, mivel bőre a legkisebb érintéstől is megsérül és lehámlik, ami fájó, égető érzéssel, illetve hatalmas, vörös sebhelyekkel jár együtt. Dr. Life--Milyen lenne, ha a férfiak menstruálnának? Videó!http://www.life.hu/drlife/20160411-milyen-lenne-ha-a-ferfiak-menstrualnanak-video.htmlA Buzzfeed néhány bevallálalós férfiúja megtapasztalhatta, mi mindenen mennek keresztül a nők azokon a bizonyos napokon. Íme. Dr. Life--Közel 80 kilót nyom az 5 éves kisfiú egy ritka genetikai betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20160411-misael-caldogno-abreu-5-eves-kisfiu-a-prader-willi-szindroma-miatt-79-kilot-nyom.htmlA Brazíliában élő Misael Caldono Abreu légzése a túlsúlya miatt gyakran leáll éjszakánként. Dr. Life--Feleségéről beszélt Szacsvay Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20160401-szacsvay-laszlo-szinmuvesz-a-hazuk-ablakabol-kizuhant-felesege-allapotarol-beszelt.htmlA színész a rengeteg színpadi munkája mellett továbbra is ápolja feleségét, Claudiát, akinek jelenlegi állapotáról szűkszavúan nyilatkozott a Best magazinnak. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.