Kulka Jánost a tüdőgyulladástól féltik

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Kulka János tüdőgyulladás stroke felfekvés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színművészt több mint egy hete műtötték meg. Az utolsó hivatalos tájékoztatásból megtudhattuk, hogy az állapota javul, de sajtóértesülések szerint egyelőre nem merik kiengedni az intenzívről.

Kulka János állapotáról legutóbb az Idegtudományi Intézet adott ki hivatalos tájékoztatást. Azt írták, hogy a színész tünetei enyhülnek, állapota javul. Azonban a sajtó úgy értesült, hogy még nem merik kiengedni az intenzív osztályról.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A mozdulatlanság miatt néha bekövetkező tüdőgyulladástól és felfekvéstől féltik a színészt, ezért tartják még mindig nagyon szigorú felügyelet alatt - tudta meg a Blikk Kulka János egy ismerősétől. „Az első számú »ellenfél« most a tüdőgyulladás és a felfekvés, ami a mozdulatlanság miatt bármikor kialakulhat. Persze erre figyelnek, észre tudják venni, ha baj van. Amikor én láttam, János éppen az oldalára fekve aludt” - számolt be az ismerős, aki azt is elmondta, hogy a színművész már tud valamennyire kommunikálni, és az egyik oldalát is képes mozgatni, ami jó jel.

Jakupcsek Gabriella svédcseppekkel és nyugtatókkal küzdött a stressz ellenhttp://www.life.hu/drlife/20160421-jakupcsek-gabriella-bevallotta-amikor-a-koztevenel-kezdett-svedcseppeket-es-nyugtatokat-szedett-a.htmlA műsorvezető ma már rutinosan áll a kamerák elé, legyen szó akármilyen megjelenésről, ám volt idő, amikor bizony halálra izgulta magát. Dr. Life--A Pszichológus Pasi – Mindennapi hiedelmeink: te miben hiszel?http://www.life.hu/drlife/20160421-pszichologus-pasi-hiedelmek-hozzaallas-bizunk-magunkban-vagy-sem.htmlA legtöbb ember azt hiszi, hogy tudatában van annak, hogy ő miben hisz. Aki vallásos talán azt gondolja, hogy istenben hisz, aki materialista talán azt feltételezi, hogy ő nem hisz semmi valótlan vagy kitalált dologban. Legtöbben hiszünk valamilyen dologban anélkül, hogy tudatában lennénk annak, mennyire meghatározza az egész életünket. Dr. LifeThinkstockAludjunk eleget, különben baj lesz!http://www.life.hu/drlife/20160420-alvas-modszerek-kutatas-fontos-odafigyelnunk-a-kipihentsegre.htmlArianna Huffington rendszeresen vezeti a blogját, amelyben legutóbb az alvással kapcsolatos gondolatait osztotta meg olvasóival, vagyis azzal a tevékenységgel, amely a történelem kezdete óta máig alapvető szükséglete az embernek. Dr. Life--Sütő Enikőt baleset érte: "Sajnos nagyobb a baj, mint gondoltam"http://www.life.hu/drlife/20160421-suto-enikot-egykori-modellt-baleset-erte-es-megserult-a-bokaja-ezert-csonthartyagyulladasa-lett.htmlAz egykori szexszimbólum nagyon szenved, mert csonthártyagyulladása miatt nem tud sportolni. Dr. Life--Kis híján halálra etette feleségét a féltékeny férj - A nő most 200 kilós, és veszélyeztetett terheshttp://www.life.hu/drlife/20160421-feltekenysegbol-halalra-etesse-feleseget-a-ferfi-a-no-bettie-jo-elmore-megszabadult-a-kiloktol.htmlNehéz döntés előtt áll a várandós Bettie Jo, aki egy év leforgása alatt közel 100 kilótól szabadult meg, de még így is 200 kilót nyom, ami veszélyezteti az ő és gyermekének egészségét is. A nő most eldöntheti: továbbra is eszik, vagy átesik egy műtéten, és diétázni fog. Dr. LifeOrigo3 bizarr dolog, ami a terhesség alatt bárkinél előfordulhat http://www.life.hu/drlife/20160421-terhesseg-ezek-a-dolgok-minden-kismamanal-elofordulhatnak-viszketes-latasi-zavar.htmlKisbabát vársz? Az élet legszebb dolga, de ilyenkor bizony elképesztő tüneteket produkálhat a tested. Összeszedtünk három olyan kellemetlen mellékhatást, mely akár nálad is jelentkezhet majd a terhesség alatt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.