"Undorítóvá, vörössé és csúnyává tett" - Így tanult meg együtt élni bőrbetegségével a fiatal lány

Forrás: Dreamstime -
bőrbetegség diagnózis pikkelysömör Ausztrália állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves Emma Lawson életét korábban megkeserítette pikkelysömöre, az ausztrál lánynak azonban mára sikerült elfogadnia magát.

Emma Lawson korábban annyira gátlásos volt pikkelysömöre miatt, hogy az Auszráliában élő lány még a legnagyobb nyári melegben sem volt hajlandó szellősebb, többet látni engedő ruhadarabokat felvenni. Emma képeit itt nézheted meg.

A pikkelysömör a test különböző pontjain vöröses foltokban megjelenő, hámló bőrbetegség Forrás: Dreamstime
3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt plasztikáztatszhttp://www.life.hu/drlife/20160517-3-dolog-amit-tudnod-kell-mielott-plasztikai-mutetbe-vagsz.htmlAzt gondolnád, hogy a műtét nélküli szépészeti beavatkozások ártalmatlanak az egészségedre? Nagyon is tévedsz. Íme 3 tény, amivel jobb, ha tisztában vagy, mielőtt belevágsz. Dr. Life--Beteg a színésznő? Kórházból jelentkezett be rajongóinak Sofia Vergarahttp://www.life.hu/drlife/20160518-sofia-vergara-szineszno-a-korhazbol-jelentkezett-be-instagramon.htmlA Modern család sztárja kórházi vizsgálata előtt posztolt képet Instagram-oldalára. Dr. LifeAFPHalála előtt elfeketedett a pénisze a kisfiúnak, az orvosok nem foglalkoztak velehttp://www.life.hu/drlife/20160506-ryan-morse-12-eves-kisfiu-penisze-elfeketedett-a-halala-elott-az-orvosok-nem-foglalkoztak-a-tunettel.htmlEmberöléssel vádolják azt a két orvosnőt, akik a tünetek ellenére visszautasították a 12 éves Ryan Morse kivizsgálását. A kisfiú egy nappal később, hogy segítséget kért tőlük az édesanyja, meghalt. Dr. LifeOrigoCsont és bőr: így néz ki a 35 kilóra fogyott Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160426-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-sokkoloan-vekonyra-fogyott.htmlHiába a bőre szabott ruhák, az Oscar-díjas színésznő nem tudta leplezni, mennyire lefogyott az elmúlt időszakban. Dr. Life--Növelheti a rák kockázatát, ha nem ejakulál rendszeresen a férfihttp://www.life.hu/drlife/20160426-ha-a-ferfi-nem-ejakulal-rendszeresen-nagyobb-esellyel-alakul-ki-nala-prosztatarak.htmlAzoknál a férfiaknál, akik többször és rendszeresen ejakulálnak, kevesebb eséllyel alakul ki prosztatarák. Dr. LifeThinkstockÁllítják: Prince AIDS-es volt, de nem kezeltette magáthttp://www.life.hu/drlife/20160428-prince-enekesnel-6-honappal-a-halala-elott-aids-et-allapitottak-meg-de-nem-kezeltette-magat.htmlA világhírű énekes a források szerint a kilencvenes években fertőződött meg HIV-vírussal, de a halálos betegséget hat hónappal a halála előtt diagnosztizálták. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.