Csoda a levegőben! Repülés közben hozta világra gyermekét egy nő

Forrás: Real World Aviation/Abdulrhman990 -
repülő baba szülés repülés anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Saudi Arabian Airlines (Saudia) légitársaság Boeing 777-es gépének, mivel egy utasnál beindult a szülés. 

A légitársaság gépe a szaúd-arábiai Dzsiddából New Yorkba tartott, ám Észak-Írország felett orvosi vészhelyzet állt elő. Egy nőnél ugyanis beindult a szülés, ezért a pilóták úgy döntöttek, hogy London Heathrow repülőterén szállnak le - írja az írja a Daily Mail. A nő még a földet érés előtt világra hozta gyermekét, majd a sikeres leszállást követően kórházba szállították őket.

Forrás: Real World Aviation/Abdulrhman990

Nem ez volt az első eset idén, hogy egy nő a repülőn hozta világra gyermekét: áprilisban a Jetstar légitársaság Szingapórból Rangunba tartó járatán adott életet gyermekének egy másik nő. A repülő már a repülőtéren gurult, amikor az utas megszülte gyermekét, akit Jetstarnak nevezett el, mivel a gép személyzete sokat segített neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.