Kómába esett a riporternő, aki Londonból egészen Rióig biciklizett

Rio de Janeiro Rio olimpia 2016 riporter London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Webster, a Sky Sports riporternője Londonból bringázott el Rio de Janeiróba, ott azonban az olimpia megnyitója alatt rosszul lett. Jelenleg is kómában fekszik.

A 33 éves Webster azért indult el biciklivel, hogy pénzt gyűjtsön egy rákellenes alapítványnak. Londonból indult, és 3000 mérföldes, azaz közel 4800 kilométer út után még láthatóan jól volt.

Made it! 3000 miles of an incredible journey cycling from London to Rio #RidetoRio

Charlie Webster (@charliewebster) által közzétett fénykép,

Később az olimpia megnyitójáról is bejelentkezett:

Amazing & proud to watch @teamgb walk out #openingceremony to an eruption of cheers! #bringonthegreat

Charlie Webster (@charliewebster) által közzétett fénykép,

A megnyitón azonban már nem érezte jól magát, másnap kórházba került:

„Hat hétig úton voltam, itt ért véget az utazás. Kiszáradtam, elkaptam egy fertőzést. Nem ez a legjobb napom."

Mint kiderült, Charlie maláriás lett, és a hírek szerint jelenleg is az életéért küzd:

a veséje nem funkcionál.

A riporternő akkor vált Nagy-Britanniában híressé, amikor kiállt a nők jogaiért és a szexuális erőszak ellen, 2014-ben kiderült, hogy 15 évesen, amikor még futóként versenyzett, molesztálta őt az edzője - számolt be az Origo.

Shannen Dohertynek nem csak a rákkal, hanem volt menedzserével is harcolnia kellhttp://www.life.hu/drlife/20160818-shannen-dohertynek-nem-csak-a-rakkal-hanem-volt-menedzserevel-is-harcolnia-kell.htmlA színésznő tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákkal küzd, és azóta csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, vagy ad hírt magáról. De nem "csak" betesége keseríti meg a mindennapjait, hanem volt menedzsmentje is: a sztár állítólag azért nem kap betegbiztosítást, mert egykori csapata rosszul gazdálkodott a pénzével. Volt menedzsere reagált a a vádakra. Dr. Life--Végre visszatért! Kulka János ismét remek formában vanhttp://www.life.hu/drlife/20160817-kulka-janos-nagyon-jo-formaban-van.htmlEgy ország aggódott Kulka Jánosért, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba. Sokan attól tartottak, ha túl is éli ,akkor sem lesz már olyan állapotban, hogy színpadra tudjon állni, ám a színészt ennél erősebb fából faragták: a színész a hétvégét a családjával töltötte, és láthatóan remekül érzi magát. Dr. Life--Sokkoló! 20 méter magasról esett a nézőkre egy hatalmas kamera Rióbanhttp://www.life.hu/drlife/20160816-nezokre-esett-egy-hatalmas-kamera-rioban.htmlVérző orrú és nyakmerevítővel ellátott embereket látni azon felvételen, amely azután készült, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos közvetítőcsatornájának egyik kamerája lezuhant. Dr. Life--Harsányi Levente nagyon szenved a munkahelyénhttp://www.life.hu/drlife/20160812-egy-baleset-miatt-harsanyi-levente-nagyon-szenved-a-munkahelyen.htmlKomoly sérülés érte focizás közben Harsányi Leventét: bokaszalag-szakadása lett. A műsorvezető azonban a pokoli fájdalmai ellenére sem vett ki szabadnapot. Dr. Life--Megható! Rákos beteg kisfiút igazolt le a portugál focicsapathttp://www.life.hu/drlife/20160727-rakos-beteg-kisfiut-igazolt-le-a-portugal-focicsapat.htmlA portugál Sportingnak köszönhetően valóra vált egy ötéves rákos kisfiú álma: a csapat szerződést ajánlott neki. Dr. LifeOrigoEgy lány meghalt a Balaton Soundon - Valóban a túl sok víz ölhette meg?http://www.life.hu/drlife/20160726-egy-lany-meghalt-a-balaton-soundon-drogozott-es-tul-sok-vizet-ivott.htmlA Balaton Soundon elhunyt lány partidrogot fogyasztott, majd utána több liter vizet ivott. Ez okozta a halálát. Vajon a víz tényleg öl? Hogyan lehetséges ez? Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.