Mentőautó szállította kórházba a műsorvezető Teszári Nórát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Franciaország Zacher Gábor kórház nyaralás Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyaralást egy rossz mozdulat is tönkre teheti, így járt Teszári Nóra műsorvezető is, aki a barátaihoz utazott külföldre a gyermekivel. Sajnos, nem csak a felhőtlen kikapcsolódásról szólt a dél-franciaországi út.

Teszári Nóra, a Hír Tv műsorvezetője két gyermekével látogatta meg barátait, akik Franciaországban élnek. Mindannyian alig várták az utat, aminek sajnos nem lett kellemes vége. Nóra megcsúszott a lépcsőn és bokaszalag-szakadást szenvedett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem bírtam felállni a fájdalomtól a baleset után, nem tagadom, még sírtam is. A barátaim azonnal orvoshoz vittek.

Kiválóan felszerelt kórház volt, de a nizzai terrortámadás óta a személyzet elég ridegen áll a külföldiekhez,

így akadtak kellemetlen pillanataim. Végül kaptam két mankót, és hazaengedtek" - mondta Nóra a Borsnak, aki hozzátette, hogy mindenki az ő kívánságát leste, és egy jó ideje nem pihente így ki magát. A műsorvezetőnek természetesen volt biztosítása, így amikor itthon leszállt a reptérről egyből a kórházba vitte egy mentőautó, ahol a legjobb kezekbe került. "A sürgősségin Zacher doktor kezei közé kerültem, és ő egy hétre fekvőgipszet tett a lábamra, amit tegnapelőtt vett le. Már jól vagyok, a jövő héten mehetek dolgozni" - mondta Teszári Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.