Mínusz 40 kiló - Lógó bőre keseríti meg Lagzi Lajcsi életét

toka bőr Galambos Lajos fogyás Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sállal próbálja elrejteni lógó tokáját a zenész. 

Lajcsi az Édes életben elmondta, hogy sminkkel is sokat lehet tenni azért, hogy optikailag kisebbnek látsszon a meglógott bőr. Emelett arra is nagyon odafigyel, hogy ne alulról, hanem felülről vegye a kamera, valamint egy sálat is visel, ami ápol és eltakar - fejtette ki.

Ezt árulják el rólad az ujjaid! Kezeket elő, teszteld!http://www.life.hu/drlife/20161022-a-mutato-es-a-gyurusujj-osszehasonlitasabol-kiderul-hogy-hajlamosak-vagyunk-e-a-szorongasra-a.htmlA mutató- és a gyűrűsujj összehasonlításából kiderül, hogy hajlamosak vagyunk-e a szorongásra, a depresszióra, vagy éppen jó sportoló válna-e belőlünk - állítják egyes idegtudósok. Dr. Life--Struccpolitika: A szülők többsége tagadja, hogy a gyereke kövér lennehttp://www.life.hu/drlife/20161022-a-szulok-tobbsege-tagadja-hogy-a-gyereke-kover-lenne.htmlA túlsúlyosnak számító gyerekek szüleinek csupán 9 százaléka ismeri be azt, hogy a csemete kövér: a többiek egyszerűen tagadják, hogy így volna.Dr. Life--Te mikor zuhanyzol: reggel vagy este? Ezt árulja el róladhttp://www.life.hu/drlife/20161022-reggeli-vagy-esti-zuhanyzas-a-jobb.htmlTe reggel vagy este szeretsz inkább zuhanyozni. van, amikor praktikusabb mint máskor? Személyiség vagy időbeoszás függő? A Harvard Egyetemen erre jutottak. Dr. Life--Rékasi Károly: az amputáció is szóba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20161022-rekasi-karoly-nagy-orommel-fogadta-a-jozsef-attila-szinhaz-es-az-ujnyugat-irodalmi-kor-felkereset-az.html A 16 hónapja súlyos motorbalesetet szenvedett színész a felolvasó szerepében tért vissza a színpadra. Rékasi Károly nagy örömmel fogadta a József Attila Színház és az Újnyugat Irodalmi Kör felkérését Az örök Szindbád című egyórás előadásra. Rékasi jelenleg is bottal jár, sérült lábát csak kézzel tudja arrébb rakni. Ennak kapcsán elmondta azt is, hogy néhány hónapja az amputáció is felmerült, mint lehetséges alternatíva. Ekkor az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Dr. Life--Párizsba utazott Kulka János – Egyedül hagyta el az országothttp://www.life.hu/drlife/20161014-parizsba-utazott-kulka-janos-szinesz-aki-felepult-a-strokebol.htmlBár a múltkor már színpadra is állt Kulka János, arra senki nem számított, hogy egyedül külföldi utazásra is vállalkozik. A stroke-on átesett színész úgy tűnik, teljesen jól van, és talán hamarosan erről a színházrajongók estéről estére meggyőződhetnek. Dr. Life--Király Linda: "Amikor a kórházba értünk, már alig kaptam levegőt, egy milliméter rés volt a légcsövembenhttp://www.life.hu/drlife/20160920-kiraly-linda-kimeli-magat-hogy-a-sztarban-sztar-musoraban-a-tv2n-jol-szerepeljen.htmlHat napot töltött kórházban Király Linda a Sztárban sztár indulása előtt, így felkészülni sem nagyon volt ideje és még most is kímélnie kell magát. Az énekesnő gyerekkora óta küszködik a betegséggel. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.