Egy éve nem használ dezodort, és a hónalját sem szőrteleníti a lány

szőr dezodor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hawaiin élő Elyse Brautigam úgy döntött, lemond a dezodorokról, és egészséges életmódja segítségével eléri, hogy a mesterséges izzadásgátlók nélkül se legyen büdös. A 22 éves lány rendszeresen jár edzőterembe, és szembemenve a trenddel, a hónalját sem borotválja.

Elyse azért mondott nemet a dezodorokra, mert szerinte ezek használata mellrákot okozhat. Ezzel párhuzamosan azonban, hogy ne legyen büdös, szigorú nyersétel-diétába kezdett. Állítja, még egy kiadós edzés után sincs rossz szaga.

"A test szaga valóban összefüggésben azokkal az ételekkel, amiket beviszünk a szervezetünkbe"
– magyarázza Elysa.

Öt éve nem mosott hajat egy nő

A haj öntisztító képességére apellálva nem mos hajat öt éve Jaquelyn Byers. A nő úgy érzi, élete legjobb döntését hozta meg ezzel. Hogy miért? Itt elolvashatod.

60 éve nem fürdött a férfi

Megdöbbent a világ Amoo Hadji képei láttán. A 80 éves iráni férfi 60 éve nem fürdött, amelynek oka nem valamilyen bőrbetegség, csupán így döntött. Az egyszerű életet folytató férfi egy kis faluban él, állítja, nem boldogtalan, szenvedélyes pipás, és egyáltalán nem hiányzik neki a higiénia. Megdöbbentő képsorok az alábbi videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.