Újra kés alá kell feküdnie Tóth Verának

Fotó: Polyák Attila - Origo -
operáció aktfotó Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét hónap alatt harminchárom kilótól sikerült megszabadulnia Tóth Verának, amit nem csak a műtétnek köszönhet. Folyamatosan edz, és életmódot is váltott, de még így sem kerülhető el az újabb műtéti beavatkozás. A lógó bőrréteget el kell távolítani, de aztán jöhetnek a kifinomult aktfotók!

Tóth Vera rengetegszer próbálkozott fogyókúrával és edzésekkel, de valahogy soha nem tudta elérni a vágyott alakot. A rengeteg sikertelen kísérlet után úgy döntött, kés alá fekszik, az operációnak pedig meg is lett az eredménye.

Forrás: Origo

Az énekesnő 7 hónap alatt 33 kilótól szabadult meg, sokkal magabiztosabb is lett. Ugyan még nem érte el teljesen a célját, hiszen még legalább 15 kilótól meg szeretne szabadulni, máris elégedett az eredménnyel. Folyamatosan edz, és életmódot is váltott, de attól még nem tudja elkerülni az újabb beavatkozást: a lógó bőrréteget ugyanis el kell távolítani. A testmozgás azonban segíthet abban, hogy kevésbé legyen fájdalmas az operáció.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"A bőrömnek is kell ahhoz idő, hogy alkalmazkodjon; most az edzőmmel azon dolgozunk, hogy szépen alakuljak át, és ne fogyjak csúnyán.

Nyilvánvalóan vannak a testemen olyan területek, ahonnan műtéttel kell eltávolítani a megnyúlt bőrréteget.

Ezért felkerestem egy orvost, és a konzultáció óta még tudatosabban edzek, hiszen nem mindegy, milyen edzettségi állapotban leszek, mire sor kerül a műtétre. Ha feszes lesz a bőröm, ha erősebbek lesznek az izmaim, akkor a fájdalom sem lesz olyan erős" – árulta el Vera a Hot! magazinnak. Az énekesnő élvezi, hogy olyan ruhákba bújhat, amiket eddig nem vehetett fel, ám azt egyelőre nem tudja elképzelni, hogy levetkőzzön. Vagy talán mégis?

"Lehet, hogy a végén majd csináltatok magamról szép, de sejtelmes aktfotókat,

de ez nekem lenne óriási visszaigazolás: a munkámért, a kitartásomért" – árulta el Vera, azt azonban leszögezte, a nyilvánosság előtt nem vetkőzne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.