Negyven év után újra sérvet kapott Benkő Dániel

Forrás: RTLKLUB -
Benkő Dániel betegség gerincsérv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres lantművész őszintén mesélt betegsége okáról és tüneteiről is.

Benkő Dániel komoly fájdalmak között él, ugyanis kiújult a gerincsérve, ami 40 évvel ezelőtt jelentkezett először az életében.

Benkő Dániel ismét farkasszemet néz a fájdalommal Forrás: RTLKLUB

A 69 éves művész bevallotta, hogy akkoriban a gitározásnak köszönhette a betegséget, és most is azért újult ki, mert ismét elővette szeretett hangszerét. Szerencsére annyira azért nem lehet komoly a baj, ugyanis Benkő humora még mindig a régi: most is egyedül a szexben látja a kiutat a helyzetéből.

"A gitározás öl és nyomorba taszajt. Mostanában ismét aktívan gitározom, és ezzel némi fájdalmat okozok magamnak, mert kiújult gerincsérvtől szenvedek. Mindennap, minden lehajlásnál sajog a derekam. Negyven évvel ezelőtt ugyanis volt egy kis balesetem: a gitározás közben felvett kéztartásomtól kaptam egy gerincsérvet. Kiugrott a negyedik és az ötödik csigolyám között a porckorongom, aminek szövődményeként három napra lebénult a lábam. Már csak a szex és a csontkovács ad reményt a fájdalom leküzdésére" – írta meg a Bors.

A divatipar teszi anorexiássá a modelleket?http://www.life.hu/drlife/20170209-a-modellek-etkezesi-zavarainak-oka.htmlEgy nemrég megjelent tanulmány szerint szoros összefüggés van a divatipar, azon belül is a modellügynökségek által a modelljeikre gyakorolt nyomás és a táplálkozási zavarok, köztük az anorexia és a bulimia kialakulása között. Dr. LifeThinkstockMagyar nővel fog szexelni a pénisz nélküli férfi http://www.life.hu/drlife/20170213-magyar-novel-fog-agyba-bujni-a-penisz-nelkuli-ferfi.htmlVégre teljesülhet a szerelmesek vágya: hamarosan szexuálisan is egymáséi lehetnek. A párkapcsolat női tagja tiszteletreméltóan viselkedett az elmúlt években. Dr. Life--Megcsal a párod? Így derítheted ki a legegyszerűbbenhttp://www.life.hu/drlife/20170208-megcsal-a-parod-igy-deritheted-ki.htmlNem célunk bogarat ültetni senki fülébe, ám tény, hogy még a legjobbnak látszó párkapcsolatban is előfordulhat, hogy félresiklik valami, és kiderül, nem csupán két emberen áll a vásár. Íme, a leggyakoribb jelek, amelyekből tudhatod, hogy a párod félrelép. Dr. Life--Tudtad-e? Érdekességek a fertőzésekrőlhttp://www.life.hu/drlife/20170210-a-fertozesekrol-erdekessegek.htmlGondoltad volna, hogy csak a kezeden milliónyi baktérium él? Hogy akár reggel, a munkába menet elkaphatsz különféle fertőzéseket? Most összegyűjtöttünk néhány tényt a fertőzésekkel kapcsolatban, amelyekről valószínűleg még nem is hallottál. Dr. LifeThinkstockElképesztő! Élő adásban esett ki a műsorvezető fogahttp://www.life.hu/drlife/20170212-elo-adasban-esett-ki-a-musorvezeto-foga.htmlA kínos szituáció Puerto Rico legnagyobb tévécsatornájánál történt. Sonya Cortes műsorvezetőnő éppen teli szájjal mosolygott, amikor az egyik foga egyszerűen kiesett a szájából. Dr. Life--Hatalmas tumorok borítják a férfi egész testéthttp://www.life.hu/drlife/20170211-hatalmas-tumorok-boritjak-a-ferfi-egesz-testet-10-eves-kora-ota.htmlA férfi betegsége 10 éves korában kezdődött, ma már megijednek tőle az emberek. Dr. LifeNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.