Magyar nővel fog szexelni a pénisz nélküli férfi

Forrás: Youtube -
szex szerelem bionikus műpénisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre teljesülhet a szerelmesek vágya: hamarosan szexuálisan is egymáséi lehetnek. A párkapcsolat női tagja tiszteletreméltóan viselkedett az elmúlt években. 

Andrew Wardle neve akkor vált híressé, amikor kiderült, hogy hímvessző nélkül született. A férfi egy úgynevezett hólyagextrófiával jött a világra, aminek következtében húgyhólyagja a testén kívül fejlődött ki pénisz nélkül.

Ahogy azt már a Life.hu korábban megírta,

az angol férfi sokáig titkolta magyar párja, Fábián Fédra elől az igazságot.

Azt hazudta a fiatal nőnek, hogy fertőző vesebetegségben szenved, és emiatt nem szexelnek, ám egy idő után kiderült az igazság.

Új péniszét edzi a hímvessző nélkül született férfi, Andrew Wardle Forrás: Youtube

A magyar hölgy azonban egyáltalán nem szívta mellre a dolgot, sőt mi több, támogatóan lépett fel Andrew-val szemben, hiszen nemcsak a szerelmének, hanem a legjobb barátjának is tartja. A nő szeretetének köszönhetően a 44 éves férfi belevágott egy műtétsorozatba, amelynek eredményeképpen egy bionikus műpéniszt kapott.

A műpénisz egyelőre tesztidőszakban van, ami azt jelenti, hogy 2 hétig folyamatos merevedésben tartják, hogy ellenőrizzék a működését. Fédra és Andrew vágya végre teljesülhet, ugyanis így már családalapításra is képesek lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.