Mivel szívódnak fel a legjobban a vitaminok és ásványi anyagok?

vitamin gyorsvitamin ásványi anyagok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attól, hogy naponta szeded a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítményeket, nem biztos, hogy ki is tudják fejteni jótékony hatásukat. Most megmutatjuk, mi mivel szívódik fel a legjobban.

Tudtad, hogy a D-vitamin segíti a kalcium beépülését a csontokba, ezért ajánlott a kettőt együtt juttatnod a szervezetedbe? Vagy azt, hogy a magnézium és a B6-vitamin kiegészítik egymás jótékony hatását? Az alábbi ábrán kiderül, mit mivel érdemes szedned, hogy a bevitt vitamint és ásványi anyagot biztosan hasznosítani tudja a szervezeted.

Forrás: Life.hu

Tudtad-e?

A BioPerine egy szabadalmaztatott biohasznosulás-fokozó termonutriens tápanyag, a fekete bors kivonata, amely 98%-ban piperint tartalmaz. A tápanyag a szervezetbe juttatott tápanyagok hasznosulását segíti. A piperin, illetve különféle piperint tartalmazó vegyületek a vizsgálatok szerint növelik a biohasznosulást, lehetővé teszik, hogy a szervezetbe juttatott tápanyagok és bizonyos gyógyszerek jobban felszívódjanak a véráramba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.