Óriási daganat nőtt egy nő hátára: Fotó!

Forrás: Thinkstock -
betegség daganat rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős hölgy több évtized után szabadult meg az életét megkeserítő tumortól. 

Mariette élete pokollá vált, amikor az óriási tumor növekedésnek indult a hátán. Első ránézésre semmi különöset nem lehetett látni a 60 év körüli nőn, ám amikor oldalra vagy hátra fordult, azonnal észrevehető lett a látványos kitüremkedés.

A görögdinnye méretűre nőtt daganatnak saját vérellátása is volt, aminek köszönhetően Mariette folyamatos pulzáló, lüktető érzésre panaszkodott. Ez a beáramló és kiáramló vérnek köszönhető nyomáskülönbségből eredt.

Mariette több évtized után szabadult meg a hatalmas tumortól - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

30 évet élt a csúnya kinövéssel, ami miatt mindenki csúfolta őt. Nem engedték a gyerekeknek, hogy ránézzenek az asszonyra, azzal fenyegették a kicsiket, hogy a szörnyeteg - azaz Mariette - elkapja azokat, akik rosszul viselkednek.

Sokan azzal riogadták, hogy fekete mágia áldozata lett.

A családjának nem volt arra pénze, hogy egy operációval véget vessenek Mariette szenvedésének. 2014-ben azonban szülővárosába utazott egy önkéntes sebész csapat, ők figyeltek fel a beteg asszony történetére, és nekik köszönhetően az operáció is létrejött.

A Mariette-ről készült fotókat és a videót itt tudod megtekinteni.

Hableánytesttel született egy kisbaba: Durva fotók!

Jermkwan Krathumnat egy megdöbbentő betegséggel született, melynek következtében úgy néz ki, mintha sellő lenne. A lábai összenőttek, amik így kísértetiesen hasonlítanak egy hal farokúszójára. Olvass tovább itt...

Elakadtál a nagy életmódváltásban? Így tudsz átbillenni a holtpontokonhttp://www.life.hu/drlife/20170308-ha-elakadtal-az-eletmodvaltasban-igy-billenj-at-a-holtpontokon.htmlAz élet valamennyi területére igaz a mondás, miszerint minden fejben dől el. Ugyanez a helyzet a tavasszal oly sokakban megfogalmazódó életmódváltásra is. Ha már megszületett az elhatározás, az fél siker, és tudd, hogy lesznek pontok, amikor úgy fogod érezni, nem megy. Most megmutatjuk, hogyan lendülj át rajtuk. Dr. LifeThinkstock7 kérdés az egészségről: Iszak Eszterhttp://www.life.hu/drlife/20170314-iszak-eszter-musorvezetotol-7-kerdes-az-egeszsegrol.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit, és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal Iszak Esztert kérdeztük ki. Dr. Life--Vagina nélkül született a lány - Maga tágította ki a hüvelyéthttp://www.life.hu/drlife/20170319-vagina-nelkul-szuletett-a-lany-maga-tagitotta-ki-a-huvelyet.htmlA brit Tasha Bishop 14 éves kora körül döbbent rá, hogy ő más, mint a többi lány, az osztálytársai már mind menstruáltak. Ám azt, hogy valami nincs rendben vele, csak 17 éves korában mondta el édesanyjának, és akkor látta először orvos is, aki megdöbbentő diagnózist állított fel. Dr. Life--A hihetetlenül kövér férfi teste foszlásnak indult: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170317-foszlasnak-indult-a-tulsulyos-ferfi-teste.htmlJames King már számtalan figyelmeztetést és lehetőséget kapott az élettől a fogyáshoz, ám ő továbbra sem akar változtatni az életén. Hatalmas bajban van. Dr. LifeOrigoBátran kiposztolja pigmentfoltos testét Ash Soto - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170317-batran-kiposztolja-pigmentfoltos-testet-ash-soto.htmlRengeteg megaláztatáson esett át a pigmenthiányos lány, de úgy döntött, nem tűri tovább. Éveken keresztül rejtegette a testét, most pedig arra tanítja az embereket, hogy szeressék önmagukat. Dr. LifeOrigoMosolyka a gyógyulásáról posztolt képet - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170317-mosolyka-gyogyulasarol-posztolt-kepet.htmlMosolyka rengeteg embernek ad erőt azzal, hogy közzéteszi küzdelme minden egyes lépését a közösségi oldalán. Nemrég fejlődéséről posztolt fotót, mert - ahogy ő fogalmazott - a "gyógyíthatatlan" csak egy vélemény, ráadásul más véleménye. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.