Tóth Gabi lába megsérült egy próbán a Passio XXI előadása előtt

Tóth Gabi Passio XXI sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi fellépése is veszélybe került, ugyanis az egyik lába megsérült. Az énekesnő szerencséjére megfelelő segítséget kapott, így nem kellett kihagynia az előadást.

Tóth Gabi sérült lábbal állt színpadra, a Passio XXI bemutatóján. Az énekesnő teljesen új oldaláról mutatkozott be a darabban, hiszen eddig ilyen produkcióban nem láthattuk. Ő maga is bevallotta, hogy rettenetesen félt a profi színészek között, félt a prózától, és ahogy fogalmazott, saját magától is, de volt a mentális félelmeken kívül még más is: egy sérülés...

Tóth Gabi lába megsérült Forrás: Instagram/tothgabi

Az egyik próbán megsérült a lába, így veszélybe került a fellépése. Szerencsére komoly segítséget kapott, egy orvos vette kezelésbe, aki mindent megtett azért, hogy Gabi fájdalmak nélkül tudja végigvinni az előadást, ami sikerült is. "Az egyik próbán lesérültem.. Ő eljött tegnap, és vigyázott rám, gyógyította a lábam hogy felléphessek" - tájékoztatta rajongóit Gabi Instagram-oldalán, aki nagyon büszke volt magára, és mindenkire, aki szerepelt a produkcióban.

Büszkeség van bennem, mert sérült lábbal is egy teljesen új szerepben helyt tudtam állni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.