Fia halála után menekült az evésbe - Így néz ki a 300 kilós nő: Fotók!

kövér lelki betegség dagadt menekülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotókat hoztak nyilvánosságra arról a 300 kilós nőről, aki gyermeke elvesztése után menekült az evésbe. 

Dottie Perkins életét 2016 februárja óta követi a média, ugyanis ekkor mesélte el egy televíziós műsorban tragikus történetét. Az akkor 290 kilós nő egy 12 éves, súlyos betegséggel élő gyermeket nevelt, ám ez komolyan felőrölte az idegeit.

Dottie Perkins lelki okok miatt hízott meg ilyen drasztikusan Forrás: NORTHFOTO/TLC/XPOSUREPHOTOS.COM/Tlc/Xposurephotos.Com

Dottie az evésbe menekült, ezzel pótolta a boldogságot, ám nem vette észre, hogy milyen tempósan gyarapodni kezdett a súlya. Később a 35 éves anya egy gyomorműtéten is átesett, melynek köszönhetően 55 kilót adott le, de ezután bekövetkezett a tragédia, ami után már nem tudott többé a fogyásra koncentrálni.

Szerencsére kap segítséget a traumák feldolgozásához Forrás: NORTHFOTO/TLC/XPOSUREPHOTOS.COM/Tlc/Xposurephotos.Com

Az akkor 13 éves, fogyatékossággal élő kisfia meghalt, ez pedig mindent megváltoztatott Dottie életében. Ekkor tért vissza a műsorba, ahol segítő jobbot kapott: intenzív egészségügyi terápiára küldték, ahol a testével és a lelki megrázkódtatásaival is szakemberek foglalkoztak.

A terápia után 20 kilós fogyással távozott, valamint azóta már arra is képes, hogy ellátogasson a fia sírjához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.