A gyógyulás útjára lépett Gidófalvy Attila

2017.05.21. 08:14

Végre egy igazi örömhír: Gidófalvy Attila egyre jobban van, és úgy tűnik, lassan visszakaphatja a jól megszokott életét. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, magas vérnyomással és cukorbetegséggel küzd Gidófalvy Attila, a Karthago együttes billentyűse. Nemrég pedig gerincdaganat miatt kellett megműteni. Őssejtoperáción esett át, ugyanis komoly fájdalmakkal küzdött, időnként már lehajolni sem tudott. 

A szakemberek szerint a műtét jól sikerült, és szinte már a régi jól megszokott külsejével jelent meg egy sajtótájékoztatón. Attól eltekintve, hogy az 1976 óta növesztett legendás bajszát sajnos februárban le kellett vágatni, de szerencsére a bajusz visszanő.

Gidófalvy Attila állapota szerencsére bizakodásra ad okotForrás: MTI/Mohai Balázs

"Jól vagyok, minden rendben van, de azért várjuk meg a kontrollvizsgálatot. Jövő héten telik le a száz nap, akkor kell visszamennem, és minden kiderül" - mesélte vidáman Attila, aki láthatóan sokkal jobban van, és nagyon élvezi, hogy végre kiszabadult a kórház fogságából. A bajsza kapcsán pedig nevetve ennyit mondott: 

"Majd az augusztusi Várkert bazáros bulira már megnő" - írta meg a Blikk.

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe
Rékasi Károly sokáig nem épült fel a motorbalesete után, nagyon aggódtak érte a rajongói, és okkal. A nehezen gyógyuló lába miatt dolgozni sem tudott, sokáig kellett hiányolni őt a színpadról és a tévéből is. Anyagi gondokkal is küzdöttek, de úgy tűnik, hogy nemsokára rendeződik a helyzete. Olvass tovább itt...

 

Gidófalvy Attilabetegségzenészgyógyulás