Életveszélybe került a szülés után Nagy Judit, műsorvezető

Forrás: http://www.enje.hu/ -
keringés halálközeli állapot szülés Nagy Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres műsorvezető őszintén mesélt a gyermekvállalás részleteiről, és arról is, miért került életveszélyes állapotba. 

Nagy Judit, a köztévé egykori híradósa könyvet adott ki, melyben rengeteg témáról ír, többek között a halálközeli élményéről is. Judit elárulta, hogy ezelőtt 10 évvel, kórházi körülmények között hozta világra a kislányát, de a szülést követően komoly komplikációk léptek fel.

"Több orvos és nővér vett körül. Feszülten, de nagyon koncentráltan végezték a feladatukat. Gyorsan mozogtak, miközben én lassan és békésen lebegtem felettük. Emlékszem a kép különös kontrasztjára, a lassú és gyors kettősségére, amit értetlenül figyeltem" - emlékszik vissza Judit.

Nagy Judit őszintén mesélt élete legnagyobb traumájáról Forrás: http://www.enje.hu/

Kiderült, hogy nem csak egy, hanem egy második melléklepénye is volt a műsorvezetőnek, emiatt pedig rengeteg vért veszített, majdnem elvérzett. Összeomlott a keringése, leállt a légzése és veseelégtelenség lépett fel. Azonnal újra kellett éleszteni, majd mesterséges kómába helyezni.

"Az élet épp máshol volt. Kimenpben. A tudatom megszökött velem. A lélektudatosságom" - írta Judit a könyvében.

A trauma miatt eleinte az anyaságban sem találta a helyét, amit a kislánya is megérzett. De szerencsére sikerült leküzdenie a félelmeit, és átadni magát az érzelmeknek.

Bikiniben fotózta magát a szülés után Horváth Éva

A szexi sztár gyermeke nemrég érkezett a világra, de az édesanyja már a szülés után is kirobbanó formában volt. Éva nem volt rest megmutatni magát a követőinek, ami nem is csoda, hiszen ilyen alakkal mindenki csak büszkélkedne: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.