Pataky Attilának orvosi utasításra pihennie kell egy fél évet

Forrás: TV2 -
pihenés Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila mögött sűrű időszak van, és még nincs vége. Gőzerővel készül a nagykoncertjére, de az orvosai pihenni küldenék. Erre is sort kerít majd, de egyelőre nem ér rá ilyesmire. 

Pataky Attilának mint tudjuk, sok baj volt mostanában az egészségi állapotával, saját bevallása szerint is élet és halál között lebegett. A zenész ennek ellenére nem gondolkozott azon, hogy visszavegyen a tempóból, pedig az orvosai ezt látnák a legjobb megoldásnak. Egyelőre azonban nincs ideje pihenni.

Pataky Attilának fél éves pihenőt írtak elő Forrás: TV2

azt mondják, hogy vissza kéne venni. Ilyenkor visszakérdezek: de miből? Mit ne csináljak? Menjek ki a színpadra, és ne énekeljek?

Borsnak"A tanácsaikat azért komolyan veszem, de hajlamos vagyok túlzásokra, ilyenkor Orsi mindig figyelmeztet. Fatalista vagyok, úgy érzem, hogy a dolgok úgy történnek, ahogy történniük kell

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.