Sean Connery menni sem tud egyedül - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Lrnyc / Mega -
Sean Connery
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sean Connery igazi macsó volt, bomlottak utána a nők, de sajnos a 87 éves legenda ma már nagyon rossz álapotban van. A járáshoz is segítségre van szüksége. 

Sean Connery évek óta visszavonultan él, nem csoda: nem szeretné, hogy rossz állapotban lássák őt az emberek. Csak nagyon ritkán készül róla friss fotó, mint ez a mostani, ami sajnos szemlélteti, mennyire eluralkodott már a betegsége a színészlegendán. Néhány évvel ezelőtt ugyanis kiderült, hogy Sean Connery Alzheimer-kórban szenved.

Sean Connery nagyon beteg Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Lrnyc / Mega

Fájdalmas így látni az egykori James Bondot, aki után bomlottak a nők, a legfrissebb fotókon ugyanis az látható, hogy már a járáshoz is segítségre van szüksége. Otthonában pedig 24 órás egészségi szolgálat vigyáz rá.

Olyan ritka rendellenességgel született Katie Renfroe, hogy még neve sincs betegségénekhttp://www.life.hu/drlife/20170901-ritka-rendellenesseggel-szuletett-katie-renfroe.htmlA kilencéves Katie Renfroe olyan betegséggel született, ami az orvostudomány számára nem is létezik: túlnövekedett az agya és az egész feje, a tünetei összességére pedig egyszerűen nincsen még elnevezés.Dr. Life--Rohammentő vitte kórházba Zana Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20170901-zana-jozsefet-rohammento-vitte-korhazba.htmlNincs túl jól az utóbbi hónapokban Zana József, Ganxsta Zolee édesapja. Megoperálták a gerincét és a visszereit, nemrégiben pedig annyira rosszul lett, hogy rohammentőt ellett hívni hozzá. Dr. LifeOrigoHatalmas daganatot műtöttek ki Cintulából, azaz Keresztes Tiborbólhttp://www.life.hu/drlife/20170831-hatalmas-daganatot-mutottek-ki-cintulabol.htmlA lemezlovast sem kerülték el a gondok, nemrég egy komoly szívműtéten esett át, de ez nem minden. Keresztes Tibort, azaz Cintulát korábban daganattal is műtötték. Dr. Life--26 mágnest szedtek ki egy kisfiú péniszéből http://www.life.hu/drlife/20170831-26-magnest-talaltak-egy-kisfiu-peniszeben.htmlDöbbenetes dolog történt nemrég Kínában: egy 11 éves kisfiú 26 darab mágnesgolyót helyezett fel a péniszébe. Dr. LifeThinkstockRákos daganattal küzdött Csupó Gábor nagy fia http://www.life.hu/drlife/20170831-csupo-gabor-nagy-fia-rakos-beteg-volt.htmlA híres filmes, Csupó Gábor kendőzetlenül mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról, amikor a nagyobb fia, Jarrett, rákos betegséggel küzdött. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoPattanásnak indult, rák lett belőle: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170830-egy-pattanasnak-indult-a-lany-rakos-betegsege.htmlDöbbenetes esetről számolt be egy fiatal lány, aki 3 évvel ezelőtt egy bizarr betegség áldozata lett. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.