Tóth Gabi seb heg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő mindig is bátran és lendülettel élte az életet, de úgy tűnik ennek már a testén is vannak nyomai. 

Vége a nyárnak, és ilyenkor sokan visszaemlékezünk azokra az élményekre, amelyeket az elmúlt hónapokban szereztünk. Így tett Tóth Gabi is, aki az utazások, a bulizás és a fürdőzés mellett a nyáron szerzett hegeiről is mesélt.

A frissen kiposztolt fotóján Gabi jobb lábát láthatjuk, amelyen kisebb-nagyobb hegek éktelenkednek. Kiderült, hogy az elmúlt időszakban több sebet is szerzett, például vitorlázás közben vagy a Szent György-hegyen.

Állítása szerint ő kifejezetten szereti ezeket a sebeket. Talán azért, mert emlékeztetik a szép élményekre? Végülis van benne valami, bár a pillanatok megörökítését kevésbé fájdalmasmódon is megtehetjük, például fényképek formájában.

A fotót közel 2000 ember kedvelte, de többen is megkérték a 29 éves szépséget, hogy vigyázzon jobban magára.

Tóth Gabi egy szál bikiniben szexizik: Fotó!

Mostanában láthattunk néhány bikinis fotót a sztárról, aki nemrég tért haza a családi nyaralásból. Horvátországban pihentek egy hetet a szüleivel, és a testvérével, Tóth Verával. De úgy tűnik, hogy Gabi tovább szeretné élvezni a nyarat, ezért most egy villányi boros pincéből jelentkezett be: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.