Tóth Gabi fotó bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi fürdőruhában villantotta meg magát, de nem akárhol: egy villányi borospince hűsítő árnyékában.

Mostanában láthattunk néhány bikinis fotót a sztárról, aki nemrég tért haza a családi nyaralásból. Horvátországban pihentek egy hetet a szüleivel, és a testvérével, Tóth Verával. De úgy tűnik, hogy Gabi tovább szeretné élvezni a nyarat, ezért most egy villányi boros pincéből jelentkezett be.

☀️ #csodahely #bocorfogadó #kisharsány

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

A híres magyar énekesnő nem is akármilyen fotóval, egy fekete bikinis képpel örvendeztette meg a követőit, akik nagyon imádják, hogy végre valaki a kisebb faluinkról is posztol, nem csak a híres városokról.

Többezer kedvelést és számtalan kommentet is kapott egy nap leforgása alatt. Úgy tűnik sokan szívesen lennének Gabi helyében.

Smink nélkül szelfizett Tóth Gabi

Festetlen arccal mutatta meg magát Instagramján Tóth Gabi. Felvállalta önmagát és az összes hibáját is. A reakciók, amik a képhez érkeztek finoman szólva is elég szélsőségesek...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.