Ezért változtatott életmódot Ábel Anita

fogyás Ábel Anita életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anitát mintha kicserélték volna: tele van energiával és emellé még fogyott is. Vajon mi állhat a dolog hátterében? 

Szerencsére a fogyás nem betegség vagy kényszerdöntés eredménye, Ábel Anita ugyanis teljesen önszántából választotta az egészségesebb életet. Elmondása szerint érezte, hogy valami újra van szüksége, ami támogatja az egészségét:

Ábel Anita kirobbanó formában van Forrás: Ábel Anita hivatalos rajongói oldal

"Beláttam, hogy nagyon rendszertelenül étkeztem már a Nagy Duett alatt is. Nem is tudom, hogyan bírtam végigcsinálni, hiszen az mind testileg, mind szellemileg egy nagyon kemény meló volt" - mesélte a műsorvezető.

Éppen ezért ma már naponta ötször étkezik, és emellé legalább 3 liter vizet fogyaszt.

"Persze a sport is elengedhetetlen, bár most a futást hanyagoltam, de jógázni rendszeresen eljárok, mert nagyon szeretem és kikapcsol. De egy valamit szögezzünk le: nem a fogyás volt a cél! Számomra az a legfontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben" - folytatta a sztár a Ripostnak, és a mostani képeit, illetve tévés szerepléseit nézve, ez sikerült is neki.

Ábel Anita mosolygó strandszelfijétől neked is jókedved lesz

Horvátországból köszönti Instagram-követőit a TV2 sztárja, aki családjával nyaral a szomszédos ország tengerpartján. A rajongók legnagyobb örömére Anita több képet is közzétett nyaralásáról: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.