Arnold Schwarzenegger szívműtét altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmentő műtétet hajtottak végre Arnold Schwarzeneggeren pár napja. A 70 éves sztár már jól van, állapota stabilizálódott.

"I'm back" - mondta Schwarzenegger, amikor magához tért az altatásból szívműtétje után. Ez a legendás mondat a Terminátor 2-ben hangzott el, ezt idézte fel a sztár. A beavatkozás sikerességéről Schwarzi szóvívője számolt be a Twitteren.

A 70 éves Schwarzenegger szívkatérezetés miatt vonult kórházba, de a beavatkozás alatt komplikációk léptek fel, ezért azonnal nyitott szívműtétet végeztek rajta.

Gesztesi Károly Joshi Bharatnak a magányról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-gesztesi-karoly-joshi-bharatnak-a-maganyrol-beszel.htmlJoshi Bharat műsorában vallott Gesztesi Károly: többek között a magány is szóba került. TV + Sztárok--Márk halála miatt kiakadtak az Oltári csajok nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mark-halala-miatt-kiakadtak-az-oltari-csajok-nezoi-a-facebookon.htmlAz Oltári csajok egyik főszereplője arról beszélt, hogy szerinte gyönyörű befejezése lett a sorozatnak. Hartai Petra, Hajnal megformálója ugyanis a záróepizódban kimondta a boldogító igent. A nézők egy része azonban azt fájlalta, hogy Márk meghalt, számukra így nem happy enddel ért véget a sorozat. TV + Sztárok--Az Oltári csajok sztárja, Hartai Petra imádta, ahogy véget ért a sorozathttp://www.life.hu/sztarok/20180401-az-oltari-csajok-sztarja-hartai-petra-azaz-hajni-imadta-ahogy-veget-ert-a-sorozat.htmlEljegyzéssel kezdődött, esküvővel ért véget az RTL II 100 részes sorozata. Mindkettő esemény középpontjában a középső Erdész lány, Hajni állt: igaz nem az a fiú vette feleségül, aki egykor eljegyezte. TV + SztárokOrigoKis baleset érte Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kis-baleset-erte-hodi-pamelat-otthon-nati-okozta.htmlApró baleset érte Hódi Pamelát. Kislánya okozta.TV + SztárokOrigoKözös fotót posztolt három testvérével Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kozos-fotot-posztolt-harom-testverevel-majka-az-instagramra.html24 évvel ezelőtti képüket osztotta meg az Instagramján Majka. A műsorvezetőnek három testvére van. TV + Sztárok--Nem várt vége lett az Oltári csajok sorozatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180401-nem-vart-vege-lett-az-oltari-csajok-sorozatnak-meghalt-mark.htmlAkik követték a sorozatot, egészen biztosan szurkoltak mindhárom Erdész lánynak ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot, A forgatókönyv azonban csavaros fordulatot vett... TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.