Szörnyű állapotban van Val Kilmer

Forrás: AFP/Kevin Winter -
betegség daganat rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte felismerhetetlenül néz ki friss fotóin a torokrákkal küzdő Val Kilmer. Ismerősök állítják, sokat romlott az állapota, a daganat az agyára is átterjedhetett.

Több mint két éve szenved torokrákban Val Kilmer, betegségéről tavaly tavasszal beszélt először. A színész korábban elmondta, több kezelésen is átesett, emiatt megduzzadt a nyelve és sokszor a beszédét is alig lehetett érteni. A RadarOnline most néhány friss fotót tett közzé a sztárról, amely arról tanúskodik, továbbra sincs jól. A Los Angelesben készült képeken az látszik, amint baseballsapkát, napszemüveget és nyakmerevítőt visel.

Rossz hírek érkeznek Val Kilmerről Forrás: AFP/Kevin Winter

A magazin azt írja, a barátai nagyon aggódnak érte, és úgy vélik, állapota is súlyosbodott. Egy névtelen forrás azt állította, a rák tovább terjedhetett az agyára és talán már nincs sok neki hátra.

A színészről készült friss fotókat ide kattintva nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.