Fülöp herceg lemondta nyilvános megjelenéseit: az egészségével van baj

Forrás: AFP/Ben Stansall -
megjelenés Fülöp herceg egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak az emberek a 96 éves Fülöp hercegért: már zsinórban a harmadik nyilvános megjelenését mondja le, és úgy tudni, hogy egészségi gondja van!

Ugyan Fülöp herceg lemondott a tisztségeiről, nem vonult teljesen vissza. A királynő mellett lehetett látni a nyilvános megjelenéseken, de az utóbbi 10 napban zsinórban három ilyen kötelessége alól mentette ki magát. Az emberek aggódnak a 96 éves Fülöp hercegért, ugyanis a herceg nem szokta csak úgy visszamondani kötelességeit.

Fülöp herceg beteg Forrás: AFP/Ben Stansall


Aggodalmuk nem alaptalan, ugyanis Fülöp hercegnek gond van a csípőjével, ami nagyban megnehezíti a mozgását. A királyi családhoz közel álló forrás szerint azonban egyelőre nem kell nagyon félni, csupán arról van szó, hogy Fülöp herceg nagyon büszke ember, és nem akarja, hogy fájdalmak között lássák – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.