Az Omega gitárosa, Molnár György beszélt a szívleállásáról: videó

2018.05.11. 17:51

Az Omega gitárosának kórházba kellett vonulnia szívritmuszavar miatt, de szerencsére már sokkal jobban van. A Mokkában be is számolt arról, milyen beavatkozáson esett át.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Molnár György Elefánt, az Omega gitárosa szívritmuszavar miatt került kórházba. A zenész komoly beavatkozáson esett át, erről a Mokkában osztott meg részleteket.
Háromszáz joule az egyébként halálos tud lenni, ha valaki nem megfelelően kapja, és nem jó időben. (...) Maradt is egy kicsi kis folt mindkét vasalónak a helyén, természetesen elaltatják az embert" – mondta a Mokkában az Omega gitárosa. „De utána vidáman lehet ébredni, mert ha felébred az ember, akkor már örül" – tette hozzá Molnár György. Kóbor János az újságból tudta meg, hogy a gitárosuk kórházba került, mivel nagyon gyorsan kellett bemennie a zenésznek.

Az Omega gitárosa, Molnár György beszélt a szívleállásárólForrás: Mokka

„Elmentem egy-két körre cangázni, de csak az utcában. (...) Éreztem, hogy visszafelé már nem kellene tekernem, hazasétáltam, akkor megmértem, és az eredmények lesújtóak voltak. A vérnyomásom az nagyon jó volt, de a pulzusom az összevissza vert" – mondta a gitáros, akinek a kórházban néhány egy-két másodpercre le is állt a szíve, de otthon is nagyon megijedt, amikor megmérte a vérnyomását. „Az történt, hogy nem üt egy ideig, az ember nézi a műszert – ugye a vérnyomásmérőn van egy pulzusmérő – és akkor várja, hogy mikor fog egyet ütni. És akkor gyorsan üt ötöt" – mondta a gitáros.

Molnár GyörgyOmegaszív