Komoly fájdalmakkal küzdött gyomorbypass-műtéte után Tóth Vera

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
gyomorbypass-műtét énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztárban pluszkilókkal megismert Tóth Vera, nem tagadja, sokféle fogyókúrát próbált, de az igazi áttörést gyomorbypass-műtéte hozta el. Azonban azt sem tagadja, azt,hogy top formában van, nem ingyen adták: nem volt könnyű dolga a műtét után, fájdalmak kínozták, azonban megérte. 

„Valószínűleg nem tudod milyen, amikor egy ilyen műtét után nem tudsz rendesen nyelni. Úgy érzed, mintha egy gombóc lenne a torkodban, ha nagyobbat iszol valamiből. Húsz percig kell várnod, hogy evés után ihass és akkor is csak kicsi kortyonként, mert ha nem, az orrodon jön ki. Valószínűleg nem tudod, hogy milyen, amikor már nincs benned elegendő tápanyag, de ki kell tenned a szűröd a színpadra, és el kell játszanod, hogy jól vagy, pedig úgy érzed, mindjárt elájulsz" - idézi a Ripost Vera vallomását.

Forrás: Tóth Vera/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.