Ezek segíthetnek a migrén megszüntetésében

Forrás: Thinkstock -
fejfájás migrén gyógyszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyötrő migrén megkeserítheti az életedet, de íme néhány módszer, amivel enyhítheted a fejfájást gyógyszerek nélkül.

Grapefruit

Úgy tartják, hogy a grapefruit természetes fájdalomcsillapító, így aztán megér egy próbát. A gyümölcs levét frissen préselve fogyaszd minden adalékanyag nélkül, maximum egy kis vízzel felhígítva.

Olajos magvak

Az olajos magvak rendszeres fogyasztása enyhíti a görcsöket és a fájdalomérzetet a bennük található szalicil miatt – írja a Ripost. Mandulát, mogyorót és gesztenyét érdemes ilyenkor eszegetni.

3 módszer a migrén leküzdésére Forrás: Thinkstock

Gyömbér

A gyömbérnek szintén fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van ezért érdemes akár nyersen is fogyasztani fejfájás esetén.

Komoly mentális problémákkal küzd Alekoszhttp://www.life.hu/drlife/20180802-komoly-mentalis-problemakkal-kuzd-alekosz-szemelyisegzavar.htmlKiderült: komoly mentális problémákkal küzd Alekosz. Dr. Life--Andor Éva rettegett, hogy nem lehet gyermeke: megijesztette az orvosok diagnózisahttp://www.life.hu/drlife/20180802-andor-eva-rettegett-hogy-nem-lehet-gyermeke.htmlAndor Évát egyetlen betegség sem döntheti le a lábáról, de nemrég nagyon megrémült egy diagnózistól: attól félt, emiatt nem lehet majd gyermeke. Dr. LifeOrigoKutatók megtalálhatták a hasnyálmirigyrák ellenszeréthttp://www.life.hu/drlife/20180801-kutatok-megtalalhattak-a-hasnyalmirigyrak-ellenszeret-gyogyszer.htmlOlyan gyógyszert fejleszthettek ki a szakemberek, amely hatásos lehet a hasnyálmirigyrák ellen. Dr. Life--Erenumab: az új gyógyszer, ami megoldást jelenthez a migrénrehttp://www.life.hu/drlife/20180801-erenumab-az-uj-gyogyszer-ami-megoldast-jelenthez-a-migrenre.htmlCsak Nagy-Britanniában 600 ezer ember életét keresíti meg a migrén. Az orvosok értetlenül állnak az előtt, hogy pontosan mi okozza, így gyógymód sincs rá, csak enyhíteni tudják a tüneteket. Most azonban egy új gyógyszer, az Erenumab megoldást jelenthet a problémára. Dr. LifeThinkstockAlan Alda elmondta: Parkinson-kórral küzdhttp://www.life.hu/drlife/20180801-alan-alda-elmondta-parkinsonkorral-kuzd.htmlSúlyos betegségéről vallott Alan Alda, Oscar-díjra jelölt színész. Három és fél évvel ezelőtt Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. Dr. Life--A vízre allergiás egy budapesti lány, így reagál a bőrehttp://www.life.hu/drlife/20180731-a-vizre-allergias-egy-budapesti-lany-igy-reagal-a-bore.htmlA Budapesten élő Valentina Bones különös betegséggel küzd, gyógymód egyelőre nincs rá. Allergiás a vízre, de nemcsak a csapvízre, hanem az izzadtságtól és a könnyektől is kiütések lepik el bőrét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.