Csak hónapjai lehetnek hátra Andreának, aki kísérleti mellnagyobbítást vállalt be

Forrás: Shutterstock -
plasztikai műtét mellek áttétképződés gigamell rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
36 kilós melleivel él együtt Andrea, aki évekkel ezelőtt egy kísérleti mellnagyobbítást vállalt be. Sajnos akkori tettének borzasztó következményei lettek: rákos lett és csupán hónapjai vannak hátra.

Andrea hét évvel ezelőtt repült Amerikába és vállalkozott egy kísérleti mellnagyobbításra. A beavatkozásért összesen 2 ezer dollárt kapott. Kezdetben jó ötletnek tartotta az egészet, akkor 19 éves volt és különleges szeretett volna lenni, de mára már nagyon megbánta akkori tettét.

Mellei azóta folyamatosan növekednek, ma már 36 kilót nyomnak. Már aludni sem tud tőlük, és egyetlen munkahelyre sem veszik fel.

Gnómnak láttam magam, megbántam, hogy egykor mindenki másnál különlegesebb akartam lenni. Ki szerettem volna vetetni az implantátumot ott, ahol beültették, de azt állították, már nem lehet” – mesélte a Blikknek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Ami pedig ezután jött, az minden eddiginél rosszabb: kiderült, hogy rákos. Sajnos a rosszindulatú daganatok szétterjedtek a testében és csupán hónapjai vannak hátra.

A tumorok áttétesek lettek, a májamban, a gyomromban és a mellemben is megjelentek. Az orvosok szerint csak hónapjaim lehetnek hátra, a műtét sem segít. Beletörődtem a sorsomba.”

Andrea fotóit ide kattintva nézheted meg.

Ördög Nóra elnémult: forgatásról vitték orvoshozhttp://www.life.hu/drlife/20181025-ordog-nora-elnemult-forgatasrol-vittek-orvoshoz.htmlA Mit tenne a gyereked? című műsor forgatása alatt minden előzmény nélkül elment a hangja Ördög Nórának. Azonnal orvoshoz szállították, kiderült: egy vírusos fertőzés támadta meg a hangszálait. Dr. LifeOrigoIttas vezetés ellen kampányol a férfi, akinek a péniszét is amputálták autóbalesete utánhttp://www.life.hu/drlife/20181024-ittas-vezetes-ellen-kampanyol-a-ferfi-akinek-peniszet-is-amputaltak-autobalesete-utan.htmlEgy autóbaleset következtében elvesztette a lábait és a péniszét. Joe most az ittas vezetés ellen kampányol. Dr. Life--Kiengedték a kórházból Niki Laudáthttp://www.life.hu/drlife/20181024-kiengedtek-a-korhazbol-niki-laudat.htmlCsaknem három hónappal a tüdőátültetése után kiengedték a kórházból a háromszoros Forma–1-es világbajnok Niki Laudát, a konstruktőrök között világbajnoki címvédő Mercedes istálló tanácsadóját. Dr. Life--Műanyagot találtak az emberi székletbenhttp://www.life.hu/drlife/20181024-muanyagot-talaltak-az-emberi-szekletben.htmlMűanyagdarabkákat találtak a kutatók az emberek székletében. Dr. Life--Erre utalhatnak a száj különböző betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20181024-erre-utalhatnak-a-szaj-kulonbozo-betegsegei.htmlKíváncsi vagy, mire utalhatnak a száj különböző betegségei? Eláruljuk! Dr. LifeOrigoViszlát, pánikroham! 7 módszer a szorongás leküzdésérehttp://www.life.hu/drlife/20181022-viszlat-panikroham-7-modszer-a-szorongas-lekuzdesere.htmlA pánikroham egyre több ember mindennapjait keseríti meg, ám szerencsére már számos hatékony megoldás létezik a szorongás és az ezzel járó kellemetlen rohamok leküzdésére. Lássunk 7 szuper módszert, amelyek már sokaknak segítettek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.