18 éves lett a világ leghíresebb sziámi ikerpárja: Shivanath és Shivram

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Basit Umer / Barcroft Images -
India sziámi ikerpár ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 éves lett a világ egyik leghíresebb sziámi ikerpárja, Shivanath és Shivram.

Shivanath és Shivram 18 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot sziámi ikerpárként az indiai Raipurban. A fiúknak több orvos is felajánlotta korábban, hogy megpróbálja őket szétválasztani, ám ők ezt elutasították, mondván, Isten teremtette ilyennek őket.

Shivanath és Shivram Sahu Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Basit Umer / Barcroft Images

Most már túl idősek ahhoz, hogy szétválasztó műtétet hajthassanak végre rajtuk, de ők máig nem bánták meg döntésüket, annak ellenére, hogy így képtelenek a munkavégzésre.

A világ egyébként 2014-ben ismerte meg őket, akkor videón keresztül mutatták be, hogyan is telnek a mindennapjaik: miként mosakodnak, öltözködnek.

18 évesek lettek a fiúk Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Basit Umer / Barcroft Images
Aleska bevonzotta a pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-aleska-bevonzotta-a-pasijat.htmlAleska boldog párkapcsolatban él, de nem akárhogy tett szert a számára tökéletes férfira: egy cetli segített neki benne. TV + SztárokOrigoEzért nem hordhatja soha Diana tiaráját Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ezert-nem-hordhatja-soha-diana-tiarajat-meghan-markle.htmlII. Erzsébet nem engedi meg Meghan Markle-nek, hogy a királyi kollekció ékszereit, köztük Diana tiaráját hordja. TV + Sztárok--Luxushotelben pihen a szülés előtt Meghan Markle és férje, Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190405-luxushotelben-pihen-a-szules-elott-meghan-markle-es-ferje-harry-herceg.htmlHarry herceg és Meghan Markle úgy döntöttek, még a gyermekük születése előtt kiruccannak pár napra pihenni. TV + Sztárok--Egyelőre nem adták ki Pásztor Anna zaklatójának holttestét a családnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-egyelore-nem-adtak-ki-a-holttestet-pasztor-anna-zaklatojanak-csaladjanak.htmlEgy hónapja lett öngyilkos a börtönben Pásztor Anna zaklatója, de a holttestet még mindig nem kapta meg a család. TV + SztárokOrigoIlyen Heath Ledger 13 éves lánya: 2 éves volt, amikor édesapja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ilyen-heath-ledger-13-eves-lanya-2-eves-volt-amikor-edesapja-meghalt.htmlHeath Ledger nem láthatta felnőni kislányát, akiből hamarosan kész hölgy lesz: már 13 éves, és nem tipikus tinédzser. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea a szerelmi életéről beszélt: így él a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190405-varkonyi-andrea-a-szerelmi-eleterol-beszelt-igy-el-a-szakitas-ota.htmlTavaly októberben bombaként robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után szakítottak. Andreát azóta ostromolják a férfiak. A műsorvezető a Borsnak elárulta, hogyan érez ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.