Ritka betegségben szenved az édesanya, mellei megkeserítik az életét

betegség mellkisebbítés édesanya anyaság makromasztia gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas mellei megkeserítik a 25 éves édesanya, Fiona Hornby életét. Nem meri szoptatni a gyerekét, mert attól fél, hogy megfojtja a kebleivel. Műtéttel lehetne segíteni ritka betegségén, ám az rengeteg pénzbe kerül. 

A 25 éves édesanya, Fiona Hornby ritka betegségben szenved. Tízéves kora óta küzd egyre növekvő melleivel, melyek mára elérték a 48J kosarat. Makromasztiával diagnosztizálták, ami a mellszövet abnormális növekedését eredményezi.

Folyamatosan nő a melle az édesanyának - (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Daily Mail cikke szerint nem meri gyerekét, Williamet szoptatni, mert attól fél, hogy megfojtja a nagy melleivel. Ruhát is rendkívül nehezen tud magának vásárolni. A lelki megrázkódtatáson kívül komoly fájdalmakkal is meg kell birkóznia. Fáj a háta, feszül a bőre, a mellén pedig csúnya sebek találhatók.

Egy mellkisebbítő műtéttel lehetne segíteni a problémáján, ám ez 5500 fontba, azaz több mint 2 millió forintba kerülne. Ennyi pénze egyelőre nincs, a GoFoundMe nevű adománygyűjtő oldalon gyűjt pénzt a műtétjére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.